Lud provod na svadbi Mihajla Šaulića: Bekuta zapevala i podigla sve na noge, Anastasija se sa njim veseli (FOTO)

25.09.2022

19:56

0

Atmosfera je na vrhuncu, a mladenci uživaju u svom najlepšem danu

Lud provod na svadbi Mihajla Šaulića: Bekuta zapevala i podigla sve na noge, Anastasija se sa njim veseli (FOTO)
Screenshot_5 - Copyright Instagram printscreen/milica.jokiic

Mihajlo Šaulić, generalni konzul Srbije u Cirihu, danas je izgvorio sudbonosno "da" svojoj izabranici Marini, sa kojom će uskoro dobiti ćerku. Mladenci su organizovali svadbeno veselje u jednom luksuznom prestoničkom hotelu, a čini se da je već atmosfera na vrhuncu.

Ana Bekuta je podigla sve na noge kada je zapevala mladencima, koji nisu skrivali koliko se vole, ali i sreću što su napokon postali muž i žena. Gosti su se veselili, a među njima i Anastasija Ražnatović, koja je bila u društvu svog šminkera i prijatelja Laze.

S druge strane, ona je snimila i šta rade njena majka Ceca i tetka Lidija. One su sedele za svojim stolom, ali ih je muzika ponela pa nisu izdržale da ne zapevaju.

Milica Jokić, mlada pevačica i devojka Luke Dačića, sina Ivice Dačića, takođe nije odolela da zaigra sa prijateljicom, a snimila je i kako goste zabavljaju radni pevači na svadbi - Nenad Manojlović i Aleksandra Bursać.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mihajlo i Marina Šaulić

Podsetimo, veliki broj zvanica sa javne scene bio je danas na njihovoj proslavi, a mladenci su odabrali da sala u kojoj je sve organizovano bude u zlatnim i belim tonovima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike