Drugi dan svadbe kod Šaulića: Mihajlo i Ilda pali u trans uz muziku, slavlje pod šatorom, a onda usledilo iznenađenje! (FOTO)

26.09.2022

19:15

2

Oni su okupili najbliže prijatelje i porodicu i nastavili veselje i ove večeri

Drugi dan svadbe kod Šaulića: Mihajlo i Ilda pali u trans uz muziku, slavlje pod šatorom, a onda usledilo iznenađenje! (FOTO)
saulic_vencanje_24092022_0190 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mihajlo Šaulić i njegova izabranica Marina juče su se venčali i napravili veliko svadbeno veselje za oko 400 gostiju u jednom luksuznom prestoničkom restoranu. No, slavlje se tu nije zaustavilo.

Oni su večeras nastavili da se provode, a okupili su najbliže prijatelje i porodicu. Kako se može videti, slavlje je večeras pod šatorom, ali dobrog raspoloženja i sjajne muzike ne manjka.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mihajlo i Marina Šaulić

Tako smo na društvenoj mreži Instagram mogli da vidimo da je Mihajlo i te kako dobro raspoložen i da i prvi dan kao oženjen čovek provodi slaveći. Njegova sestra Ilda i on su pali u trans uz hitove koje je izvodila uživo muzika, a pevačica se, očekivano, latila mikrofona.

Za mladence je organizovan veliki vatromet, kojim su, moglo bi se reći, zaključili lepo slavlje.

Podsetimo, Mihajlo i Marina čekaju bebu, a kako smo juče saznali od buduće tetke Ilde, u porodicu Šaulić stiže još jedna devojčica. 

Veliki broj kolega pokojnog Šabana bio je na slavlju, a među njima i Zorica Brunclik i Kemiš, Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom, Ana Bekuta, Emir Habibović i Tamara Selimović, Milica Jokić sa dečkom Lukom Dačićem i mnogi drugi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike