Gala svadba Mihajla Šaulića: Dekoracija obara sa nogu, sve u zlatnim i belim tonovima, ogromni buketi cveća na sve strane (FOTO/VIDEO)

25.09.2022

16:56

2

Zamislili su da sve izgleda baš ovako, a gosti i te kako uživaju

Gala svadba Mihajla Šaulića: Dekoracija obara sa nogu, sve u zlatnim i belim tonovima, ogromni buketi cveća na sve strane (FOTO/VIDEO)
saulic_vencanje_24092022_0175 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mihajlo Šaulić, generalni konzul Srbije u Cirihu, venčao se danas svojom izabranicom Marinom, sa kojom, kako smo na slavlju i saznali, čeka devojčicu. Njih dvoje su blistali dok su pozirali pred novinarskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, a onda su se vratili u predivno ukrašenu salu kako bi nastavili slavlje.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mihajlo i Marina Šaulić

Kako se može videti, njih dvoje su želeli da sve bude u zlatnim i belim detaljima. Ogromni buketi od belog cveća nalaze se na svakom stolu, ali i po celoj sali u obliku venaca. Bele sveće su takođe bile zastupljene, kao i bele stolice sa zlatnim detaljima.

Na plafonu su sijale lampice, a svuda okolo nalazili su se različiti zlatni detalji.

Ispred ulaza u luksuzni prestonički restoran, gde se održava svadbeno veselje, gosti su se fotografisali ispred panoa napravljenog od raznog belog cveća, dok su na njemu stajali zlatna slova M i M, koja predstavljaju početna slova njihovih imena.

Brojni prijatelji i familija našli su se na venčanju, a od poznatih su došli Zorica Brunclik i Kemiš sa članovima porodice, Marina Tadić, Dajana Paunović, Hasan Dudić, Rade Vučković, Emir Habibović i Tamara Selimović, Saša Matić, Ivica Dačić, Luka Dačić i njegova devojka Milica Jokić i drugi.

Za porodicu Šaulić ovo je veoma emotivan dan jer Šaban nije sa njima, ali su njegove kolege izričite u tome da će se proveseliti kao da je on tu, jer su znali da mu je najveća želja bila da oženi sina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike