Kiki su pretili pred smrt?! Njena majka otkrila nove detalje, u priču umešan i nepoznati momak

09.12.2022

12:45

0

Ona je ispričala šta se desilo kada joj je mladić prišao u busu, te otkrila da je bila šokirana

Kiki su pretili pred smrt?! Njena majka otkrila nove detalje, u priču umešan i nepoznati momak
Nataša Đukić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Kristina Kika Đukić, mlada jutjuberka, preminula je 8. decembra prošle godine. Njena majka Nataša i dalje nema odgovore na sva pitanja o smrti svoje ćerke.

Iako je obdukcionim nalazom utvrđeno da je preminula usred trovanja opojnom drogom MDMA i bromazepamom, Nataša u to ne veruje

24sedam/Katarina Mihajlović
Nataša Đukić na pomenu ćerki Kiki Đukić

Na dan godišnjice Kikine smrti, Nataša je želela da javno objavi video u kom će otkriti nove detalje, ali je od toga odustala. Sada je ispričala i zašto.

- Dok sam se vozila autobusom, prišao mi je nepoznati momak i pitao me da li sam ja Kikina majka. Rekao mi je da je veče pre Kikine smrti video moju ćerku u blizini Obilićevog venca sa dva momka. Jedan je bio visok i mršav, a drugi mali i nabijen. Prema njegovim rečima, nizak dečko je rekao Kiki: „Mrtva si.“ - priča Nataša za Alo i nastavlja:

Printscreen Instagram/kikax3
Kika Đukić

- Kada sam to čula, zamolila sam ga da ga snimim. Obećala sam mu da će biti zaštićen, nikada ne bih odala njegov identitet. Blurovala bih mu lice, izmenila boju glasa... Želela sam da on kaže šta je video jer nije isto kada ja prepričam i kada to kaže ipak nego drugi. On mi nije dao svoj kontakt telefon, uzeo je moj broj i obećao je da će mi se javiti. Međutim, verovatno se uplašio i nikada me nije pozvao - otkrila je majka preminule jutjuberke, koja ističe da se neće zaustaviti dok ne sazna pravu istinu o pogibiji svoje ćerke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike