Kikina majka prolazi kroz agoniju: Neće imati mir na onom svetu dok se ne sazna istina!

08.12.2022

17:24

0

Nataša je gotovo sigurna da njena ćerka nije podigla ruku na sebe, već da je ubistvo bilo posredi

Kikina majka prolazi kroz agoniju: Neće imati mir na onom svetu dok se ne sazna istina!
Nataša Đurkić - Copyright Printscreen „Redakcija"

Prošlo je godinu dana otkako je jutjuberka Kristina Kika Đukić tragično nastradala, a danas se na njenom grobu na Lešću okupio najuži krug neutešne porodice i prijatelja.

Kikina majka Nataša još uvek ne može da se pomiri sa činjenicom da Kike više nema, a sada je objavila i njihov zajednički video, koji jutjuberka nije stigla. Na pomenu nije krila bol koju oseća, a u medijima neretko ističe da se neće smiriti dok ne sazna pravi uzrok smrti svoje ćerke.

Obdukcionim nalogom zvanično je utvrđeno da je Kika preminula usled trovanja opojnom drogom MDMA i lekom bromazepam, međutim, njena majka Nataša ne veruje u to, jer kako je objasnila, njena ćerka nije koristila narkotike. Nataša je sada progovorila agoniji kroz koju prolazi.

24sedam/Katarina Mihajlović
Nataša Đukić

- Otkako je Kika preminula, ja prolazim kroz agoniju. Pitaju me ljudi odakle crpim snagu, ne znam šta da im kažem. Ne mogu da pronađem mir, ne jedem, ne spavam. Čim zadremam kroz glavu krenu da mi prolaze pitanja, sećanja, sve nelogičnosti u vezi s Kikinom smrću. Znate, ja nisam majka koja zato što ne može da se pomiri s gubitkom deteta izmišlja scenarije po glavi. Samo želim da saznam istinu, to dugujem Kristini. Ja na ovom, a Kika na onom svetu neće pronaći mir dok se ne sazna šta se sa njom dogodilo - govorila je Nataša za ''Alo''.

Youtube printscreeen/MAM4
Kika Đukić sa majkom Natašom

Podsetimo, Kika Đukić je navodno izvšila samoubistvo pre godinu dana u iznajmljenom stanu u centru Beograda. Ona se poslednjih godina borila sa bulingom, odnosno sajber nasiljem, a njena majka i dalje tvrdi da je umrla pod nerazjšnjenim okolnostima, te još čeka sve rezultate tužilaštva koji bi ukazali šta se tačno desilo 8. novembra 2021. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike