Jelena Karleuša uzima egzotičnu životinju: Ima pet ljubimaca, a novi deluje zastrašujuće!

14.11.2022

17:02

0

Pevačica je odlučila da ovim upotpuni svoj ''zverinjak''

Jelena Karleuša uzima egzotičnu životinju: Ima pet ljubimaca, a novi deluje zastrašujuće!
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša poznata je po svom britkom jeziku, borbi za ljudska, ali i prava životinja. Ne krije da je vegeterijanac i veliki ljubitelj istih, a nedavno je pokenula i peticiju protiv ubijanja divljih životinja. Nije se libila ni da javno poimence prozove javne ličnosti koje se bave lovom, te uputila javni apel Vuku Kostiću i Milošu Bikoviću.

Poznato je da pevačica u svom domu ima nekoliko kućnih ljubimaca o kojima se pažljivo brine, a neretko ih možemo videti i na njenom Instagramu u raznim izdanjima. Nedavno je ispričala da u kući ima ''zverinjak'' od čak pet ljubimaca, o kojima se sama brine, a sada je otkrila da želi da ga upotpuni jednom iguanom.

- Nika i Atina nasledile su ljubav prema životinjama od mene. Moje ćerke imaju dva psa i tri mačke. Tačnije, mi imamo zverinjak u kući. One vole životinje, ali ih ja čuvam i vodim računa o njima, tako da su sve to moje životinje. Njihova ljubav kratko traje, malo se poigraju, pomaze i onda odu. Ja sam ta koja o vodi računa o svemu što se tiče životinja - rekla je Karleuša.

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša

- Nećete verovati, jako davno sam imala iguanu, a ovih dana ozbiljno razmišljam o tome da ponovo kupim jednu - rekla je pevačica za Kurir.

Jelena je nedavno održala pres konferenciju u jednom prestoničkom hotelu u kom će pevati za doček nove 2023. godine, gde je progovorila o svim gorućim temama, sukobu sa Darom Bubamarom, ali i odnosu sa Sekom Alekić. Pevačica se tom prilikom pojavila u Balensijaga stajlingu, a sve je zaintrigirala priznanjem da njen novi album neće biti samo album, već da fanove očekuje pravo iznenađenje koje niko do sada na ovim prostorima nije uradio. Karleuša je ovim sve bacila u rebus.

Poslednjih dana našla se u žiži skandala sa bivšim saradnikom, sinom njene dugogodišnje prijateljice Marine Tucaković, Milanom Laćom Radulovićem. On je, naime, odlučio da povuče sve tekstove koje je uradio za Jelenin novi projekat ''Alfa'' i iste objavi na svom Tviter nalogu.

ATAImages/Antonio Ahel/M.M.
Jelena Karleuša i Milan Radulović Laća

Ovo je izazvalo buru rekacija u javnosti, a ni pevačica mu nije ostala dužna, te mu je ubrzo u svom stilu odgovorila i javno podelila prepiske. Laća se nakon toga oglasio za naš portal i otkrio detalje sukoba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike