JK će na Roštiljijadi apelovati da se jede ajvar?! Potkačila Cecu, pa uvredila građane Leskovca: Začepiću usta majmunima

01.08.2022

11:35

2

Autor: Marija Mitić

Dok Leskovčani pišu peticiju da pevačica ne nastupa na ovoj manifestaciji, ona ih žustro kritikuje

JK će na Roštiljijadi apelovati da se jede ajvar?! Potkačila Cecu, pa uvredila građane Leskovca: Začepiću usta majmunima
Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša otvoriće ovogodišnju Roštiljijadu u Leskovicu, jednu od najvećih gurmanskih manifestacija u regionu, a prašina se zbog toga sve više podiže u javnosti. S obzirom na to da je poznata kao zakleti vegan, mnogi su se našli u čudu što će baš ona praktično podržati  festival hrane životinjskog porekla, gde se za oko sedam dana koliko traje Roštiljijada, pojede oko 70 tona mesa.

Jelena nije ostala imuna na prozivke koje su joj upućene ovim povodom, a sada se još jednom osvrnula na njih kao i na građane Leskovca koji pišu peticiju i skupljaju novac kako im "mala od skandala" ne bi pevala. U svom obimnom postu na Instagramu Jelena je te ljude nazvala pogrdnim imenima, ali i potkačila svoju ljutu rivalku Svetlanu Cecu Ražnatović, s kojom se godinama sudi.

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša

- Obaramo zajedno rekorde gde god nastupam, jer imam najbolje fanove na svetu! I one koji me prate tokom čitave karijere i one nove, sasvim mlade, koji su tek sad otkrili moje najveće hitove! Au, šta su moji novi mladi fanovi sve preskočili… Šta je sve bilo… Za dva života i tri nečije karijere! A mi idemo dalje! Sada sledi novi album, najozbiljniji i najobimniji posao koji sam ikada uradila! Jedva čekam da čujete! (I DA MI SE SKINETE SA GRBAČE). Ali, pre toga, uradiću još nekoliko letnjih koncerata, a moram i rođendan da proslavim - počela je ona, a zatim se osvrnula na nastup koji je očekuje na Roštiljijadi.

-  E da, posebno se radujem Leskovcu jer je tamo neka šaka go*ana nešto s*ala protiv mene! Protiv mene???? Pa ja sam poslednja osoba protiv koje bilo ko treba da se*e!!! Ne treba ni da govorim o mojim koncertima koji su za Balkan svetska priča, to je jasno valjda i budalama, a pogotovo ne treba da se objašnjava moj humanitarni rad! To svi znaju! I da se*u protiv mene???

Pa biće popis stanovništva bre u Leskovcu! Doći će i Leskovac i Niš i Vranje i marsovci će bre doći! Iz inata će Leskovac biti centar sveta. Da lepo začepim usta majmunima spektaklom kakav jug nije video!!!! Do sada ste tamo imali izvođače koji pevaju sa prstom u uhu, a sada ćete pamtiti dolazak je*ene Lejdi Gage na steroidima! A onda ću lično ja da im dam da imaju za ‘leba jer sam čovek i jer sam sve što sam ikad zaradila dala drugima! I još ću da apelujem na milost prema životinjama! Je*eš pljeskavice kad Leskovac ima najbolje paprike na svetu! Živeo ajvar!!!! E zato ću uvek i zauvek je*ati hejtere! Jer sam dobar i pošten čovek! A takve čuva Univerzum - napisala je ona.

Printscreen Instagram/karleusastar
Objava Jelene Karleuše na Instagramu

 

Inače, Ceca je prepoznatljiva po držanju uha na svojim koncertima, radi boljeg slušanja svog glasa i kontrole na nastupu, pa je tako nesumnjivo da je Jelena u ovom postu prozvala upravo nju.

Podsetimo, Roštiljijada će se tradicionalno održati u Leskovcu od 22. do 28. avgusta, a pored JK nastupiće i Riblja Čorba, Vesna Zmijanac i Dragana Mirković koja će zatvoriti ovu manifestaciju. Kako je izjavio gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, Jelena će za ovaj svoj nastup dobiti 20.000 evra, dok će popularni rok sastav uzeti 5.500 evra, a Vesna 6.000 evra.

Što se tiče peticije koju pišu građani, Cvetanović je izjavio da ukoliko dođe do toga da građani Leskovca skupe 20.000 evra, da će isti iznos novca donirati u humanitarne svrhe, a da će Jelena svakako zapevati u ovom gradu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goran Vesić i Jelena Karleuša

- Baš bih voleo da sakupe te pare. Koliko oni sakupe - ja ću dati duplo više, ali ne da ne dođe Jelena Karleuša, već u humanitarne svrhe - rekao je Cvetanović, pišu Južne vesti.

- Ona ima oko dva miliona pratilaca na Instagramu, što znači da je ljudi prate i slušaju. Mi moramo to da poštujemo, ja ne znam nijednu njenu pesmu, ne znam ni Cecinu ni Breninu, ni od Dragane Mirković, ali su to sve naše zvezde - rekao je Cvetanović ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike