Zorica Brunclik kao plavuša na nekoliko sati! Svi je znate sa pink bojom kose, a da li je se sećate ovakve? (FOTO)

06.11.2022

07:45

0

Ova promena se i te kako dopala njenim obožavateljima

Zorica Brunclik kao plavuša na nekoliko sati! Svi je znate sa pink bojom kose, a da li je se sećate ovakve? (FOTO)
Zorica Brunclik - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Zaštitni znak pevačice Zorice Brunclik je osim izuzetnih vokalnih mogućnosti oduvek bila pink boja kose. Iako se prvenstveno farbala u tamno ljubičastu boju, do ove pink roze, po kojoj je danas i te kako prepoznatljiva, je sasvim slučajno došla.

Ono što malo ko zna jeste da je Brunclikova na nekoliko dana bila i plava, ali samo za potrebe snimanja spota. Naime, kada je radila spot za numeru „Ljubavi moja“ 1992. godine, Zorica se u istom pojavila kao plavuša što se mnogima dopalo, te su komentarisali da bi trebalo da se zadrži na toj boji.

- „Plavo joj stoji fenomenalno!“, „E, ovo je najbolja frizura što je ikad imala“ - bili su neki od komentara na Jutjubu.

Međutim, to je ipak bila samo perika, koja je Brunclikovoj savršeno stajala, ali pevačica se nikada nije farbala u plavo, te je isticala da je volela ljubičastu boju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @retro_hitovi

 

U intervjuu za 24sedam, Zorica je otkrila kako je ona zapravo postala dama sa pink bojom kose, zbog koje je danas unikat.

Z. K. Munja/ATAImages
Zorica Brunclik

- Prvo sam bila ljubičasta. Ja sam neko ko voli ljubičastu boju. Onda je muž hteo da me ostavi na aerodromu kada me je video. Izgledala sam kao žar ptica. Glava je vrištala, jedna nijansa, pa druga, danas bi to bila šik frizura, ali tada nije bilo. Onda je meni on rekao kako je to grozno. Ja sam ga tada zamolila samo da prođe nekoliko dana, da mi se smiri glava od blanša, da se ofarbam ponovo - pričala je Zorica, pa pojasnila:

- Morala sam u jednu nedelju da nastupim na jednoj manifestaciji na Kalemegdanu. Kako sam se pojavila, on je dobio sedam poziva da se slikam za naslovnu stranu. I posle toga je jurio da nabavi tu boju. Tada je bilo teže da dođete do nečega iz inostranstva, pa je on pametan naručio za dve godine 300 boja, teglica i, došlo je pogrešno pink i ja sam tako postala pink (smeh). Iskreno rečeno, tada sam shvatila da sam unikat. Ja mogu sada da stavim bilbord za koncert i da bude bela pozadina i da samo bude jedan pramen pink boje kose, niko se neće zbuniti da ima koncert neko drugi, nego Zorica Brunclik – ispričala je Brunclikova ranije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike