Sin Miloša Bojanića otkrio pikanterije o ocu: Teško daje pare!

09.05.2022

08:45

0

Mikica je ispričao i jedan detalj kada je postao punoletan, koji opisuje kakav odnos prema novcu ima pevač

Sin Miloša Bojanića otkrio pikanterije o ocu: Teško daje pare!
Mikica Bojanić i Miloš Bojanić - Copyright ATAImages/G.G./Antonio Ahel

Sin Miloša Bojanića, Mikica Bojanić, krenuo je očevim putem, te je aktivan na muzičkoj sceni, ali je sada govorio o njihovom odnosu.

Iako je tokom duge karijere zgrnuo bogatstvo, Miloš, prema rečima svog sina, nije lak da davanju para. Njegov sin otkrio je kakav stav ima Bojanić kada treba da daje novac, pa čak ispričao i jedan konkretan primer kada je postao punoletan.

- Za 18. rođendan sam dobio auto, ali nikada nije hteo da mi da pare. Auto mi je kupio, ali mi je rekao "zaradi za gorivo". Slab je na tim parama - poručio je Mikica u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

ATAImages/Antonio Ahel
Miloš Bojanić

- Jak je na parama, ali ih teško daje - našalili su se voditelj i Milošev sin. On je opisao i kako je tekao njegov život u Kanadi kada je započeo život daleko od Srbije.

- Radio sam svašta u Americi, može tamo da se živi od pevanja. Radio sam vikendima svadbe i krštenja, mada nisam planirao da ću ostati deset godina jer sam otišao tamo na dva, tri meseca. Nisam se nadao da ću ostati čitavu deceniju, ali sada sam se vratio ovde zauvek - zaključio je Mikica.

Podsetimo, Bojanić ima nekoliko kuća, a trenutno jednu na Fruškoj gori izdaje za velike pare. Takođe, skoro je i renovirao kuću u Baošićima.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike