Pogledajte vilu Miloša Bojanića od milion i po evra koju izdaje: Svaki milimetar je skupocen! Bazen, sauna, džakuzi...

08.12.2021

07:45

1

Pevač je dugo ulagao u vikendicu na Fruškoj gori, a sada je od toga napravio novi biznis

Pogledajte vilu Miloša Bojanića od milion i po evra koju izdaje: Svaki milimetar je skupocen! Bazen, sauna, džakuzi...
miloš bojanić (1) - Copyright 24sedam

Pevač Miloš Bojanić ima brojne nekretnine, a vila na Fruškoj gori, koju je gotovo sam izgradio i maksimalno joj ulepšao enterijer, otvorila mu je sada novi biznis.

Naime, Bojanić se, pored pevanja, bavi i izdavanjem ove velelepne nekretnine, tačnije biznisom "stan na dan". Kako se ranije pisalo, pevač je uložio u vikendicu čak milion i po evra, a sada je u ponudi za brojne posetioce koji žele da odsednu u ovom kraju u Srbiji. 

Fotografije koje je pevač objavio na društvenim mrežama sasvim sigurno dokazuju čist luksuz.

U lepo uređenom dvorištu punom zelenila su smešteni ogroman bazen, letnja kuhinja, garnitura za uživanje i ležaljke, a po svemu sudeći, unutrašnjost je predviđena isključivo za hedonizam. Samo prostorija za bazen i saunu ima 50 kvadratnih metara, dok su dnevna i spavaće sobe takođe prostrane.

Miloš je ranije rekao za naš portal da kuću želi da proda, ali je u međuvremenu uplovio u biznis sa nekretninama na drugačiji način. Tada nam je rekao da će sve to, zapravo, voditi njegova supruga sa drugaricom.

– Tek skoro smo s tim krenuli. Moja supruga i jedna njena drugarica, koja ima iskustva sa time, to vode. Ona je menadžerka. Vila je ostala na prodaju, ali sad ne žurimo, videćemo. Suprugina ideja je bila da se to izdaje, ona je bila zainteresovana za to. Ja renoviram kuću na moru, a i ona voli da se nečime zanima, pa je predložila izdavanje. Rekla je: Mužu, da se napravi bazen i napolju, napravi mi ovo, sredi mi ono, i ja to napravim, a ona to sad radi – ispričao je za 24sedam pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike