Zorica Brunclik nikada nije išla na pijacu: Evo šta Kemiš zato radi!

15.10.2022

19:45

0

Pevačica nema koga nije nasmejala priznanjem da čak i u sitniju kupovinu - ne ide

Zorica Brunclik nikada nije išla na pijacu: Evo šta Kemiš zato radi!
zorica i kemiš - Copyright ATAImages/ A.A.

Zorica Brunclik je, gostujući u jednoj emisiji, porazgovarala na temu muško-ženskih odnosa najpre se dotakavši supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša, te toga šta ju je zamolio da uradi pošto stane pred kamere.

- Miroljub je prvo dao odobrenje da dođem, pa onda je dobio temu emisije. Zamolio me je da ne napravim od njega nekoga koga ne treba, da ne laže, da ne vara, zamolio me je da od njega napravim nekog šmekera - počela je ona u „Magazinu In", pa i sama razvukla osmeh, dok su ostali gosti pozdravljali njenog muža.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, 24sedam/M.G.
 

- Miroljube, velikii pozdrav! Ti si jedan srećan čovek! Vaš brak je stvarno nešto retko i prelepo. Imam druga koji imitira Zoricu: „Miroljube, mi i u Maksi idemo zajedno'' - prokomentarisala je njena koleginica Zorana Pavić, zbog čega se ona silno iznenadila, jer u tu radnju u stvari i ne ide.

- Neka bude neka firmirana radnja - dodao je glumac Dušan Kaličanin, pa tek napravio šou.

- Tamo idem sama! Pokupujem sve šta treba i onda samo kažem: „Doći će dečko i platiti!" - kazala je Zorica, a onda otkrila da na pijacu čak nijednom nije otišla.

„Nisam imala kad!"

- Nedavno su me zvali da učestvujem u jednom programu gde treba da se kuva, ali pre toga i ide na pijacu. Znate li, ja nikada nisam bila na pijaci. Nisam ja neka dama, niti glumim, ali ja sam mnogo radila, rađala, nisam imala kad. Miroljub je to shvatio, da ja ne idem tamo i bio je prinuđen da mi otkaže gostovanje u emisiji - ispričala je pevačica, pa svakako podigla atmosferu u studiju.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike