Milica Pavlović u strasnom zagrljaju 16 godina starijeg glumca! Varnice pršte na sve strane (VIDEO)

06.12.2022

14:50

1

Akteri serije „Pevačica" vrelim kadrovima oduševili su brojne obožavaoce

Milica Pavlović u strasnom zagrljaju 16 godina starijeg glumca! Varnice pršte na sve strane (VIDEO)
Milica Pavlović - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Milica Pavlović je u seriji „Pevačica" sa Milošem Timotijevićem imala slobodnijih scena, a koliko je uživala u ovom projektu pokazala je i time što je sada objavila video na kom razmenjuje nežnosti sa popularnim glumcem.

 - Kakva je to energija kad se Miloš Timotijević i ja spojimo na setu.. Gledam ovaj klip kroz prste koliko se postidim - poručila je ovom prilikom na Instagramu.

Iako je, kako kaže, sve to gluma, Pavlovićeva je svojevremeno izjavila da ju je Timotijević poljubio na prevaru, a zatim je on i detaljno objasnio kako je tačno ta scena realizovana.

- To da sam Milicu poljubio na prevaru njena je interpretacija događaja. Ne krivim je zbog toga jer je iz njene perspektive to verovatno delovalo tako. Ja nju nisam prevario! Milica ne razume kako funkcioniše glumački posao i ne shvata da treba da se desi i ono što ne piše u scenariju. Kada je reditelj rekao: „E, ovde bi možda trebalo da se poljubite", nju je uhvatila mala panika. Probali smo, ali ona prosto nije mogla da pređe preko toga. Nisam ni krenuo da je poljubim, a kada bi dolazio taj trenutak, ona bi blokirala. Prosto, nije profesionalac i ja je razumem - objasnio je, pa dodao:

„To je bio trik, ali ne prevara!"

- Otišao sam u režiju i rekao im: „Zaboravite sve, sad idite tamo i recite joj da neće biti poljupca". Pitali su me: „Pa šta ćeš da uradiš?". „Samo joj recite tako", odgovorio sam im. Kada su joj to rekli, ona se opustila, krenuli smo da snimamo scenu i ja sam je samo poljubio. I to je bilo to. To jeste trik, ali nije prevara. Posle toga je vrištala, bilo joj je užasno neprijatno. Imali smo dva, tri poljupca i ona je posle svakog vrištala koliko joj je bilo neprijatno - zaključio je ranije on.

 

 

Milica je poslednjih dana u žižu javnosti dospela kada ju je u jednom intervjuu Kija Kockar neočekivano potkačila. Naime, na pitanje kako joj se Milica dopada i da li bi bila sa ženom, Kija je odgovorila sledeće:

- Milica Pavlović je atraktivna kao devojka i sve to, ali mi se ne sviđa kao čovek - kratka je bila ona, a gde je eventualno „zapelo" između njih dve, možete pročitati na OVOM linku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike