Priče iz garderobera Milice Pavlović: Ono što više ne nosim, poklanjam spremačici!

21.11.2022

19:02

0

Pevačica objašnjava kako, kada joj se za to ukaže prilika, svakako voli da potroši na „krpice", ali ne preteruje

Priče iz garderobera Milice Pavlović: Ono što više ne nosim, poklanjam spremačici!
Milica Pavlović - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Pred nastup u Dubaiju, ali i Nišu za koji se takođe drage volje sprema, Milica Pavlović je otkrila da, kada je stajling u pitanju, kao i svaka žena - voli da se doteruje. Nije joj, naglašava, važno da stvari u kojima izlazi ili nastupa budu posebno skupe.

Ipak, zna da potroši kada se za to „kockice poklope".

- Nadam se da ljudi shvataju da lepo zarađujem i da, kao i svaka žena, volim da se sredim. Kupujem i najobičniju pamučnu majicu, farmerke... Ali kupujem i dva, tri puta sebi nešto skupoceno. Kao neko ko je na muzičkoj sceni, imam odgovornost, jer na neki način i „diktiram" stil. Sa druge strane, ako vidim dobre cipele u tri boje po 15 evra, kupim da imam za svirku. Nisam opsednuta, ali volim da potrošim. Normalno se ponašam u skladu sa tim kako zarađujem - ispričala je jednom prilikom ona za „Telegraf", pa nastavila o ponavljanju izvesnog stila i tome kako je, zahvaljujući društvenim mrežama, javnosti i te kako jasno kada se to nekome sa scene dogodi.

„Prepravim, pa nosim!"

- Prepravljam komade za nove nastupe, žao mi je ako sam nešto „debelo" platila. Skratimo rukave, prepravimo suknju... Ako sam kupila cipele, nisam ih kupila da bih ih obula jednom. Sve cipele koje sam ikada kupila, nisam nosila manje od 30 puta - naglašava Milica, pa otkriva da stvari iz garderobera koje više ne nosi - uglavnom poklanja spremačici.

- Poklanjam je. Poklanjam spremačici, pa ona odnese svojim rođacima i podeli. Stalno poklanjam, a uglavnom njoj - rekla je za pomenute medije Pavlovićeva.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike