Nova žena Miloša Timotijevića je ćerka fudbalera: Odrasla je u Portugaliji, od glumca je mlađa 15 godina! Ovako su se upoznali

26.10.2022

20:39

0

Kako se navodi, to je bila ljubav na prvi pogled

Nova žena Miloša Timotijevića je ćerka fudbalera: Odrasla je u Portugaliji, od glumca je mlađa 15 godina! Ovako su se upoznali
timotijević 24sedam goran sivački (1) - Copyright Miloš Timotijević Foto: Goran Sivački/24sedam

Miloš Timotijević je iznenadio javnost kada je objavio fotografiju na kojoj se na njegovoj ruci vidi burma, te su tako svi počeli da spekulišu kada se razveo i kad pre ponovo oženio.

Ubrzo se saznalo da je Miloš u braku sa izvesnom Tijanom, sa kojom se zabavljao samo 40 dana pre nego što su otišli pred oltar.

Kako se navodi, Miloševa nova supruga je mlađa od njega 15 godina. Tijana je, navodno, ćerka bivšeg fudbalera, danas sportskog agenta Saše Simića, koji je dugi niz godina igrao u Portugalu.

- Tijana je zbog očeve karijere kao mala otišla u Portugal. Tamo je provela nekoliko godina, a onda je pred kraj osnovne škole došla u Beograd. Tako je i dobila nadimak "Portugalka". U Beogradu je završila srednju školu, a radila je i u srpskoj kući fudbala. Pre nekoliko godina ponovo se vratila u Portugal, za koji je izuzetno vezana - priča sagovornik Kurira, pa otkriva kako su se Timotijević i ona upoznali:

- Tijana je Miloša upoznala preko svoje dobre drugarice iz detinjstva, a koja duže vreme poznaje i glumca. Odmah su se skapirali, bila je to ljubav na prvi pogled. Kako se nedugo pre toga razveo, oni nisu želeli da gube vreme i posle malo više od mesec dana zabavljanja rešili su da se venčaju u najužem krugu porodice i prijatelja. Za sve se saznalo kada je sam Miloš na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju s burmom na ruci, a u opisu iste je kratko napisao "zauzet" - završava izvor.

Podsetimo, mnoge je iznenadila informacija da se Miloš oženio, pogotovo što niko nije znao ni da se razveo. Dodatno je sve zbunjivalo to što je donedavno o ženi Dunji pričao sve najlepše.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike