Pre 20 godina žene su ludele za Markom iz ''187'', a danas izgleda bolje nego ikad! Povezivali su ga i sa ovom pevačicom!

05.12.2022

16:52

0

Marko Janković se odavno povukao iz javnosti, a sada se bavi skroz drugim poslom

Pre 20 godina žene su ludele za Markom iz ''187'', a danas izgleda bolje nego ikad! Povezivali su ga i sa ovom pevačicom!
Marko Janković, 187 - Copyright Printscreen/YouTube/TebrexMusic

Grupa ''187'' obeležila je muzičku scenu devedesetih godina. 1996. godine oformili su je Marko Janković, Bane Kovačević i Peđa Radosavljević, a njihovi hitovi poput ''Nikada nećeš znati'' i ''Slikaj je'', slušaju se i dan danas.

Najzapaženiji član grupe bio je Marko Janković. On se danas ne eksponira u medijima, a odavno nije u muzičkim vodama, a ono što je sigurno, jeste da pripadnice lepšeg pola i dalje lude za njim.

Očigledno da Marko mnogo truda ulaže u svoj izgled, redovnim treninzima i zdravim načinom ishrane, što se može zaključiti po fotografijama na njegovom Instagramu.

Marko je potpuno promenio zanimanje, sada se bavi dizajnom i konsaltingom, a u isto vreme je lajfstajl fotograf, kao i kreativni direktor.

Marko se nedavno prisetio svojih početaka u muzici, pa priznao da im je prvu pesmu napravio pokojni Dalibor Andonov Gru.

- Bilo je prilično teško. Niko od nas nije imao novca. Gru nam je napravio prvu pesmu 1996. godine. Zavisili smo od toga da li smo interesantni nekoj izdavačkoj kući. "Centroscena" je izdala naša dva prva albuma, a onda smo potpisali ugovor sa "BK saundom" i Ateljeom "Trag", koji su napravili, zajedno sa nama, sve hitove. Posle samo mesec dana od izlaska prvog spota, iz svakog automobila u gradu se mogla čuti naša muzika, i to je budilo fenomenalan osećaj. U to vreme je moglo da se živi od koncerata, ako imaš dobrog menadžera, a mi smo ih imali nekoliko. Ali, koliko meda, toliko i trnja. Takav je to život bio - pričao je on.

Printscreen/YouTube/TebrexMusic
Marko Janković, 187

- Muzika mi ne nedostaje. To je bila jedna interesantna faza, koju sam proživeo sa 20 godina. Sada sam u drugom filmu. Ključ sreće je da čovek bude zadovoljan sobom i pronađe za sebe posao koji ga ispunjava. Ukoliko ne može to, onda treba da se trudi da zavoli ono što radi, dok se ne ukažu neke bolje prilike - zaključio je Marko za ''Kurir'' svojevremeno.

Podsetimo, Marka su svojevremeno mediji povezivali sa pevačicom Anabelom Atijas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike