"Ne ide uz njegovo ime da se tako ponaša"! Anabela oplela po Dušku i pružila podršku Karleuši: Ona je držala porodicu na okupu

17.06.2024

12:10

0

Prokomentarisala je incident koji se dogodio

"Ne ide uz njegovo ime da se tako ponaša"! Anabela oplela po Dušku i pružila podršku Karleuši: Ona je držala porodicu na okupu
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Anabela Atijas i Jelena Karleuša bile su veoma bliske prijateljice, iako su vremenom prestale da se viđaju i druže. Međutim, uvek su bile tu jedna za drugu, što je Anabela često isticala, pa tako i sada kada joj je pružila javnu podršku nakon incidenta sa Duškom Tošićem.

Kako je Anabela istakla, jako se razočarala u fudbalera.

- Nisam se čula sa Jelenom. Ja joj pružam maksimalnu podršku, to što joj se desilo je sramota, šta reći! Žalosno je da ljudi zaborave ko su bili pre tri, četiri, šest godina, nije ni bitno, kada je sve funkcionisalo - rekla je Anabela.

ATAImages/Antonio Ahel
Anabela Atijas

Anabela je rekla i da je Jelena uvek držala porodicu na okupu, te da Duško nije bio uvek ono što jeste danas.

- I kada nije to bilo baš sjajno, ja znam, ona je sve to stoički gurala da joj porodica bude na okupu. Nije on baš uvek bio Duško Tošić. Ja nisam neko ko osuđuje, ali uz njegovo ime i prezime, baš ne ide ovo što se sada dešava. Očekivala sam mnogo više kada je on u pitanju - rekla je ona, piše "Star".

ATAImages/Antonio Ahel
Duško Tošić, Jelena Karleuša

Podsetimo, kako se navodilo, Duško je navodno upao u kuću i napao Jelenu i njenog prijatelja. Pevačica se samo jednom oglasila ovim povodom, te istakla da vest nije objavljena njenom voljom i da ne bi volela da se o incidentu raspreda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike