"Svako priča sa svojom tišinom"! Tri godine bez Grua: Ovo je fotografija koja je nastala par minuta pred tragičnu smrt (FOTO)

09.09.2022

13:12

0

On je tragično nastradao na kajtu na Dunavu 2019. godine

"Svako priča sa svojom tišinom"! Tri godine bez Grua: Ovo je fotografija koja je nastala par minuta pred tragičnu smrt (FOTO)
gru_privatna_arhiva - Copyright Privatna arhiva

Na današnji dan pre tri godine tragično je izgubio život reper Dalibor Andonov Gru u svojoj 46. godini, a njegovi najbliži svakog 9. septembra objave neku uspomenu s njim.

Gru je tragično nastradao na kajtu na Dunavu, kada je zbog košave i jakih udaraca u vodu zadobio dva preloma kičme, nakon čega se udavio.

Njegova neutešna supruga danica, s kojom je tokom braka dobio dva sina, objavila je njihovu zajedničku fotografiju uz emotivne reči.

- Svako priča sa svojom tišinom, a tišina svašta kaže - napisala je ona, a oglasio se i jedan od najboljih Gruovih prijatelja Igor Lazić Niggor.

Instagram printscreen/danicaandonov
Gru sa suprugom Danicom

- Čovek jeste smrtan, ali sećanje na tebe, tvoje ime, to je besmrtno - objavio je poruku uz fotografiju Gruovog spomenika.

Instagram printscreen/niggorlegalazic
 

Društvenim mrežama ponovo kruži poslednji reperov selfi, koji je napravljen nekoliko minuta pre tragedije.

 

 

Andonov je bio ljubitelj adrenalina i ekstremnih sportova, motora, osnivač hip-hopa u Srbiji, voljen među kolegama i onima koji ga čak nisu ni poznavali, veliki čovek i Beograđanin koji nikada neće biti zaboravljen.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike