„Dobila sam šta sam htela!" Ovako danas živi plavuša iz Gruovog spota za pesmu „Pravi broj" (FOTO)

05.10.2022

15:44

0

Zbog porodice - okačila je mikrofon o klin

„Dobila sam šta sam htela!" Ovako danas živi plavuša iz Gruovog spota za pesmu „Pravi broj" (FOTO)
Irina 2Hot - Copyright Irina 2Hot, printscreen Youtube, Gru Official Channel

Irina Kolin, javnosti poznatija kao Irina 2Hot, plavuša iz Gruovog „Pravog broja", važila za jednu od najpoželjnijih s domaće scene. Međutim, nestala je ubrzo pošto je ova numera doživela svoj veliki uspeh, pa tek nedavno, u intervjuu za „Espreso", otkrila razlog zašto se odlučila na takav korak. Kako je objasnila - ostvarila joj se velika želja zbog koje je i definitivno okačila mikrofon o klin, pa nastavila da živi život daleko od medija.

Ovom prilikom se dotakla i udaje, ali i prijateljstva s Anabelom Atijas, te ljubavi nakon razvoda.

„Jedno sam bila kod kuće, a drugo na sceni!"

- Rođena sam u Austriji, odrasla sam u Beču, tamo se školovala i po struci sam zubni tehničar. Moji roditelji su imali kafiće i klubove, pa sam tamo upoznala pola estrade. Krenula sam da se družim intenzivno sa Gagijem Đoganijem, gde je on želeo da se priključim grupi „Funky G". Muškarci nikada nisu smeli da mi priđu, uvek su bili plašljivi jer sam dominantna i temperamentna. Irina je bila jedno kod kuće, jedno na sceni. Ja sam se na sceni pretvarala u Irinu 2Hot, a privatno sam bila prava domaćica, kuvala sam, spremala, čistila - počela je ona svoju priču, pa dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina2hot (@irina_2hot_2701)

 

- Milioneri su se lepili za mene, a ja sam ih odbijala jer sam tad bila u vezi sa jednim dečkom 14 godina. Može da dođe Bred Pit, ja ga ne bih pogledala kada sam zauzeta.

Malo ko zna da je Irina bila udata i da iz tog braka ima ćerku od 11 godina. Uprkos tome što je ta ljubav bila velika, nije i opstala, ali se ona ipak zbog iste odrekla karijere. Danas i ne bi tako nešto uradila. Za nekadašnjeg izabranika je mislila i „da je krimos pošto su se bili upoznali".

„U ljubav više ne verujem!"

- Ja sam se udala za jednog poznatog košarkaša čije ime neću reći. Kada sam ga upoznala prvo sam pomislila da je kriminalac zbog izgleda. Ljubav je cvetala, ali nažalost ja više ne verujem u ljubav. Moja prva veza je bila 14 godina, sa njim sam bila u braku osam godina. Iz te ljubavi je nastala moja ćerka koju volim najviše na svetu. Rodila sam je sa 32 godine i mislim da je to najbolje vreme. Putovala sam svuda po svetu sa njim, batalila muziku, kuvala, čistila, peglala i bila uz njega - pričala je Irina, pa otkrila čime se danas bavi.

- Otvorila sam svoj kozmetički salon. Radim sa drugaricom. Htela sam porodicu - dobila sam porodicu. Imam divnu ćerku, razvedena sam, kupila sam stan, skrasila sam se, ali muziku nisam zaboravila. Želim i dalje da se bavim time. Uz podršku Gruove žene, snimila sam remiks pesme „Pravi broj" sa Strukom i uskoro snimamo spot za istu. Planiram i saradnju sa još jednim pevačem, ali neću sada sve otkrivati - zaintrigirala je.

Anabela

Sa Anabelom Atijas se, sa druge strane, druži još iz perioda kada je ona bila trudna sa Lunom. Kada ju je pevačica rodila, Irina ju je i čuvala.

Iako se mnogo komentariše i njen fizički izgled kao i korekcije koje je uradila, Irina je sada po prvi put otkrila šta se tu tačno desilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina2hot (@irina_2hot_2701)

 

- Nigde me nije bilo 13 godina jer sam batalila mikrofon i stavila kecelju. Ne mogu da me prepoznaju jer nisam više plava, vratila sam se u prirodnu boju kose. Jedino što sam radila na licu je japansko iscrtavanje obrva i usne, tačnije konture usana, jer sam oduvek imala pune usne. Sada punim 44 godine, a mene znaju iz perioda kada sam imala 28, normalno je da me ne prepoznaju. Radila sam i botoks i to prvi put sa 40 godina, Anabela i ja smo zajedno išle - ispričala je za pomenute medije, a onda zaključila rečima:

- Na javnoj sceni ima puno zanimljivih ljudi, a najviše me je oduševila Anabela sa kojom se družim još iz perioda kad je bila trudna sa Lunom, onda i Maja Marinković o kojoj u početku nisam imala dobro mišljenje, a i mali Leon. Leon je baš dobar frajer, kao da nije iz Srbije, ima neki svetski vajb. Moram priznati da mi se mali dosta sviđa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike