Stiže dokumentarac o Gruu: Na ovome se radilo godinu dana! (FOTO/VIDEO)

08.03.2022

17:20

0

Već tizer je privukao ogromnu pažnju javnosti, vernih fanova repera koji je poginuo 2019. u Zemunu

Stiže dokumentarac o Gruu: Na ovome se radilo godinu dana! (FOTO/VIDEO)
gru_n_b - Copyright Nebojša Babić

Da je Dalibor Andonov Gru poživeo, danas bi, na Dan žena 2022. slavio 49. rođendan. Mnogi su oni koji i dan-danas, međutim, tuguju za njim. Reper je, podsetimo, poginuo 9. septembra 2019. godine u Zemunu, nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

Za sobom, ostavio je suprugu Danicu, te sinove Relju i Vuka.

Uskoro, a njemu u čast, „osvanuće" dokumentarac o Gruu, što je svakako vest koja je mnoge zaintrigirala. Na ovom projektu se radi već punu godinu, a bliži se i dan kada će dobiti finalnu verziju.

Dalibor Andonov Gru Privatna arhiva
 

- Uz više od 10 sati materijala razgovora, sa više od 40 sagovornika, prijatelja, kolega, saradnika, ljudi koji su bili deo muzičke, sportske i životne priče Dalibora Andonova Grua, u pripremi je dokumentarni serijal, čiji vam samo jedan segment predstavljamo tizerom.

Gru, „tata rep scene"

- Projekat na kom se radi godinu dana, uskoro će dobiti i finalnu verziju. Obuhvatiće ne samo biografiju, već celu jednu eru muzike, duha Beograda, rađanja rep kulture i razgranavanje scene koja je u najtežim vremenima mogla da parira mnogima na svetskom nivou, po izrazu, zvuku i porukama koje se šalju.

- Gru je bio pionir toga i premijerno za njegov rođendan, 8. marta, predstavljamo vam samo segment serijala koji će zaokružiti priču o čoveku za kog su mnogi sagovornici rekli slične ili identične reči, „tata rep scene" - poručuju iz tima „Gru tu je" i na Instagramu, te autori serijala Bojan Vinulović i Rennè Miskolci.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike