Goga Sekulić priznala da li ima novog dečka, pa otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim mužem!

04.12.2022

17:45

0

Pevačica se priprema i za veliko slavlje koje će uskoro organizovati

Goga Sekulić priznala da li ima novog dečka, pa otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim mužem!
Goga Sekulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Goga Sekulić je rešila da progovori o svojim planovima za budućnost, te usput otkrila da li ima novog dečka, ali i u kakvom je odnosu sa bivšim mužem Urošem.

Kako je istakla, njen emotivni status je trenutno takav da novu ljubav nema.

ATAImages/ A.A.
Goga Sekulić

- Ljubavnica ima milion, ali i ljubavnika. Što se tiče mene, puna sam ljubavi, ali prema sinu i svojim dragim ljudima. Emotivno nema ništa novo kod mene, verovali ili ne! Ne znam koji su to opasni momci, to mogu biti i sportisti, kao što je bio i moj bivši muž... Danas su moderni političari, a ne oni mangupi koji su bili u moje vreme. Neki se raspituju o meni, to sam i ja čula, ali zaista nisam bila zainteresovana - rekla je ona, pa dodala:

- Ne vidim dobro, moram na korekciju vida, zato mi se niko i ne sviđa. Poručila bih svima da ne varaju svoje partnere, nemojte ni po kakvu cenu da ostajete nesrećni sa nekim ako ga ne volite. Bolje se raziđite nego da nabijate rogove svojim partnerima.

Goga se priprema i za proslavu rođendana njenog sina, a ovom prilikom je otkrila i u kakvom je odnosu sa Urošem, bivšim mužem.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goga Sekulić

- Biće bake i deke, društvo iz vrtića, jedva čekamo da se lepo proveselimo! Biće to u igraonici, biće svećica, balona, svega! Drago mi je što smo Uroš i ja u super odnosima, ljudi ne shvataju koliko je detetu teško kada se roditelji raziđu... Mi dajemo sve od sebe da budemo super i da mu ništa ne fali, posebno je teško kada jedan od roditelja ne živi u državi... - govorila je Goga u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike