Provela sam 24 sata u zatvoru u Hrvatskoj! Goga Sekulić: Dobro je pa nisam bila u ćeliji!

09.10.2022

19:24

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je u emisiji "Premijera Vikend specijal" otkrila i da li je pazarila skupoceni stan

Provela sam 24 sata u zatvoru u Hrvatskoj! Goga Sekulić: Dobro je pa nisam bila u ćeliji!
goga_sekulic_25022022_0007 - Copyright ATAImages/ A.A.

Danas je u medije dospela vest da je sprska pevačica Tea Tairović privedena na aerodromu u Nemačkoj, a kako su saznali domaći mediji, ona je i puštena iz pritvora posle nekoliko sati.

I pevačica Goga Sekulić imala je slično iskustvo u Hrvatskoj, kada je provela noć u zatvoru.

 - Nek je ona živa i zdrava. Ja sam bila 24 sata u zatvoru u Hrvatskoj jer sam kupila auto. Išla sam preko granice da ga podignem i mislila sam da kada isplatim i drugi deo, uzeću i drugi ključ, kad ono auto ukraden! Imala sam sreće da nisam bila u ćeliji, sedela sam sa načelnicom, ispadoh da sam bila u mafiji za krađu automobila - navela je Goga u "Premijeri - Vikend Specijalu", a zatim otkrila i da li je pazarila stan od čak 200.000 evra.

Printscreen Premijera Vikend specijal
Goga Sekulić

- Rođena sam u Pljevljima, pa sam kao beba došla u Beograd, kasnije otišla u Cirih... Hvala na komplimentima, ali biću skromna. Onaj stan sa kojim sam imala problema, prodala sam ga i kupila jedan drugi na top lokaciji. Neko sam ko godinama radi, tako da je to i normalno. Stan je na Vračaru, ali materijalno nije bitno zaista. Meni je najvažnije što sam dobila divnog sina - rekla je Goga i za kraj otkirla koja pesma joj je donela najviše novca u karijeri.

 - Ne znam baš koja mi je pesma donela najveću zaradu, ali znam koja mi je donela najviše posla, a to je pesma "Gaćice" - nasmejala se Sekulićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike