Goge Sekulić se plaše svi na estradi: Kad uđem sa nekim u rat, ja mu saznam i krvnu sliku (VIDEO)

25.06.2022

06:45

2

Pevačica kaže da je uvek britka na jeziku, te da je bolje da je niko ne izaziva

Goge Sekulić se plaše svi na estradi: Kad uđem sa nekim u rat, ja mu saznam i krvnu sliku (VIDEO)
Goga - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Goga Sekulić važi za jednu od pevačica koja je bez dlake na jeziku. Ona vrlo otvoreno komentariše sve aktuelne teme na estradi, a jedna od njih je i žestok verbalni okršaj Jelene Karleuše i Ace Lukasa.

Karleuša i Lukas su imali poslovnu saradnju, a danas ne mogu da se pogledaju u oči. Jedno drugome su uputili opasne uvrede, ona njemu da je „raspali narkoman“, on njoj da je „sfinga“ i da ima „krokodilsku facu“. 

Pevačica kaže da se ona pre dve decenije tako javno prepucavala i više nema nameru. U intervjuu za medijske ekipe, među kojima je bila i ekipa 24sedam ona ističe da je veoma opasna kada je ljuta, te teško onome ko joj se zameri. 

Foto/Antonio Ahel/ATAImages
Goga Sekulić

- Vidite, na estradi ništa ne verujem. Neko voli skandale. Ja sam se, ljudi, tako svađala pre 20 godina, ali to mi je sada smešno. I mene pokušavaju da izazovu, ali ja sam britka na jeziku. Kad uđem sa nekim u rat, ja mu saznam i krvnu sliku i idemo dalje. Neka budu srećni što imam malog sina i bavim se samo njime i karijerom - priča Goga. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Goga Sekulić

S obzirom na to da su se ona i njen suprug Uroš Domanović razišli, Gogu smo upitali ima li kakvih noviteta na emotivnom polju. 

- Ja ljubav ne planiram, niti razmišljam o tome. Nema ništa novo po tom pitanju. Sa svojim sinom sam, imam mnogo nastupa - kazala je Sekulićeva o svom ljubavnom statusu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike