Goga Sekulić otvoreno o detaljima razvoda i odnosu sa bivšim suprugom: Život me nije mazio, nije lako

30.09.2022

10:13

0

Pevačica i dalje živi u dve države

Goga Sekulić otvoreno o detaljima razvoda i odnosu sa bivšim suprugom: Život me nije mazio, nije lako
Goga Sekulić - Copyright ATAImages/ A.A.

Goga Sekulić otkrila je ove godine da se razvela od supruga Uroša Domanovića, a život sa sinom nastavila je i dalje na relaciji Srbija- Švajcarska.

- Moj sin i ja i dalje živimo na relaciji Cirih - Beograd. Oboje imamo dvojno državljanstvo - potvrđuje na početku razgovora, a zatim objašnjava da li joj je razvod bio stresan koliko ume da bude.

- Život me nije mazio… Bilo je i težih dana. Nije lako, ali kada imate malo dete nemate vremena da razmišljate ni o čemu. Zadatak svake prave majke je odgovornost, briga i bukvalno nespavanje.

Ona je, zatim, otkrila i da li se i papirološki razvela od Uroša.

Instagram printscreen/urosbjj
Goga Sekulić i Uroš Domanović

- Oko papirologije se završava u hodu, ne razmišljamo o tome. U korektnim smo odnosima. Zajednički interes je naš sin. Ne volim da pravim drame oko toga kao mnogi, to je naša privatnost - kaže Goga, a onda je ispričala kako sada uspeva da uskladi obaveze i majčinstvo.

- Jesam posvećena majka i uživam u tome. Naporno je sve uskladiti, ali prosto mora se. Počela sam da radim, imam dosta nastupa, ujedno snimam nove pesme. Uroš živi u Švajcarskoj i uglavnom se dogovaramo i viđamo sa njim. Kada može on dođe u Beograd ili mi odemo kod njega - zaključila je za Kurir Sekulićeva.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike