Goga se nalupetala o vakcinama usred drame s glistama u vrtićima! Tvrdi da su one pune parazita: „Hajde bavi se estradom i ćuti!" (FOTO)

31.10.2022

17:38

0

Mnogi su se začudili pošto je pevačica javno iznela svoj stav

Goga se nalupetala o vakcinama usred drame s glistama u vrtićima! Tvrdi da su one pune parazita: „Hajde bavi se estradom i ćuti!" (FOTO)
Goga Sekulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

I pre nego što se pojavila vest o tome kako su se pojedina deca koja idu u vrtiće u prestonici zarazila glistama, brojne poznate ličnosti dizale su glas protiv vakcina. Međutim, niko to nije uradio s teorijom kao što je ova Goge Sekulić, a ona glasi:

- Vakcine poput MMR-a su pune parazita i metala! Nemoj da se prave pametni, prljave ruke i slično... Svi peru ruke svojoj deci! Neko otkrije pre, a neko kasnije, ali uglavnom svi ćute.

Goga je ovo napisala u okviru svojih Instagram „storija", pa i objava na pomenutoj društvenoj mreži. Ipak, veruje se da je objavu uklonila zbog niza oprečnih komentara koji ju je sačekao.

„Hajde ne lupaj, bavi se estradom i ćuti", „gluposti", samo su neki od njih, a u jednom trenutku pevačica je dobila i objašnjenje jednog od korisnika ove društvene mreže.

- Parazit, da bi bio živ, zahteva domaćina. Ne može živeti u vakcini - poručio je izvesni korisnik, uz emotikon smeha do suza, pa zaključio time kako se to uči još u petom razredu osnovne škole.

Goga se na ovu temu nije dalje oglašavala, ali „stori" i dalje stoji na njenom profilu uz link koji govori o drami koja je izbila u Beogradu.

Goga Sekulić, Instagram screenshot / sekulicgoga
 

Podsetimo, posle nekoliko zabeleženih slučajeva, roditelji zdrave dece preventivno su povukli svoje mališane iz ustanova. Pedijatar Saša Milićević potvrdio je za domaće medije da se zaista radi o glistama, pa dodao kako se prenose prljavim rukama, na kojima se nalaze jaja parazita. Kako najmlađi stavljaju ruke u usta ili grizu nokte, na udaru su ove bolesti. Gliste se mogu, dodao je, preneti i preko igračaka, ali nisu neuobičajene za najmlađe koji idu u vrtić iz razloga što oni još nisu naučeni kako da pravilno vode računa o svojoj higijeni.

Sekulićeva je u svojoj teoriji, po svemu sudeći, sve to „isključila", na šta domaća javnost nije mogla da ne odreaguje.

Goga Sekulić, Instagram screenshot / sekulicgoga
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike