Ova voditeljka se proslavila u Tošetovom spotu: Zvali su je „našom Hale Beri", a dete je dobila s oženjenim biznismenom!

03.12.2022

11:50

2

Njena fotografija je često „obilazila" ordinacije plastičnih hirurga, jer su mnoge htele da izgledaju kao ona

Ova voditeljka se proslavila u Tošetovom spotu: Zvali su je „našom Hale Beri", a dete je dobila s oženjenim biznismenom!
Rada Radenović - Copyright Copyright Youtube screenshot / Martin Denkovski

Rada Radenović uvek je važila za jednu od naših najlepših voditeljki. Svojevremeno, napravila je i opštu pometnju pošto se ošišala na kratko. Naime, pojedincima je toliko ličila na svetsku zvezdu iz sveta glume, da je i dan-danas nazivaju - „srpskom Hale Beri".

Ipak, ogromnu popularnost stekla je pošto se pojavila u spotu Tošeta Proeskog za pesmu „Vo kosi da ti spijam".

I žene su čak ludele za njom. Upravo su njene fotografije najčešće „obilazile" ordinacije plastičnih hirurga u tom periodu, jer su mnoge želele da izgledaju kao ona.

„Bila sam im model za savršenstvo!"

- „Šetale su me" od jednog do drugog plastičnog hirurga i tražile da im naprave grudi poput mojih. Na početku dvehiljaditih je bilo ludilo, a doktori bi obično „padali u nesvest“ kada bi u ordinaciji ugledali prijateljicu i mene. Ona želi da ima identične, a ja, prema njihovim rečima, služim kao model za savršenstvo - kazala je jednom Radmila, prenosili su mediji.

 

 

Radenovićeva je, inače, vodila brojne emisije koje je njena publika pomno pratila, poput „City cluba", te „Rada sam", koju je vodila do 2018. godine. Zatim, povukla se iz javnosti i maksimalno se posvetila sinu Petru.

Petra je, podsetimo, dobila 2010. godine sa tada oženjenim biznismenom Dejanom Milićem, prenosili su mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike