Voditeljka „skočila" na Bosanca usred emisije! Hit detalji svađe o kojoj se i dalje priča: Nije tebe Popović proslavio, nego ja!

22.11.2022

22:40

0

„Upala je u vatru" ne shvatajući da se on šalio kada je rekao da „Verica Šerifović tek solidno peva"

Voditeljka „skočila" na Bosanca usred emisije! Hit detalji svađe o kojoj se i dalje priča: Nije tebe Popović proslavio, nego ja!
Vesna Milanović i Dragan Stojković Bosanac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragan Stojković Bosanac je u „Zvezdama Granda" dobio „titulu" najstrožeg člana žirija, ali i onog koji ima baš specifičan smisao za humor. Ko ga ne poznaje dovoljno može i te kako da se „upeca" - a to se svojevremeno dogodilo i voditeljki emisije „Zvezde Granda - Specijal", Vesni Milanović.

Tada, studio drugog šoua se tresao od rasprave koju glavni akteri i dan-danas dobro pamte.

- Sećam se emisije „Narod pita", Dragan Stojković Bosanac je tada bio gost kod Saše Popovića, a ja sam bila urednik u jednom dnevnom listu. Tada su novinari tu bili prisutni da bi postavljali pitanja i ja sam se nešto stalno konfortirala sa Bosancem. Sećam se da su mi Aco Pejović i Aca Lukas rekli: „Vesna, pa gde ćeš na tog čoveka, taj čovek sve zna. Moraš da spustiš loptu". Međutim Boske i ja smo se žestoko posvađali - počela je ona, pa nastavila o drami koja se odvila oko Verice Šerifović.

„Skočila sam kao oparena!"

- Popović me je pitao kako Verica peva i ja sam rekao solidno - nadovezao se kratko Bosanac.

Dragan Stojković Bosanac, Youtube screenshot ,,Zvezde Granda"
 

- Da, rekao je da peva solidno, na šta sam ja skočila kao oparena jer su me vodile emocije. Vericu jako volim, ona je vrhunski pevač, nisam skapirala njegov humor i njegovu šalu i upala sam u vatru, naivno i neiskusno. I tako sam krenula da se svađam sa čovekom, a cela Srbija krene da brani Bosketa od mene (smeh)! Zapravo, nije ti Popović doneo popularnost, nego ja - šalila se Vesna, oko koje nema ko se nije smejao.

Dvojac i dan-danas neguje lep odnos, ali malo je onih koji znaju kako se drama oko Verice u stvari završila.

„Navalila na mene kao smrt na babu!"

- Vesna je navalila na mene kao smrt na babu. Onda sam ja našao jedini način da je smirim i rekao joj: „Gospođo ili gospođice", pošto tada nisam znao bračno stanje: „Daću Vam ja moj broj telefona, pa ćete se Vi meni javiti posle emisije i mi ćemo raspraviti“ - istakao je Bosanac u pomenutom „Specijalu", kao upravo Vesnin gost.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike