Najlepše voditeljke vremenske prognoze u Srbiji: Jedna „stigla" i do velikog platna, druga skakala iz aviona... (FOTO)

11.02.2022

07:45

1

Svakog jutra - one su tema broj jedan. Šarmom su svakako „zarobile" srca brojne publike

Najlepše voditeljke vremenske prognoze u Srbiji: Jedna „stigla" i do velikog platna, druga skakala iz aviona... (FOTO)
Marija Egelja, Goca Stajičić, Sara Anđelković, Milica Lešić Instagram/Profimedia - Copyright Instagram screenshot marija.egelja, andjelkovicka_, kevalesic, gocastijacic / Profimedia

Najnovije i najvažnije vesti dobar deo javnosti „upija" svakog jutra na nacionalnim frekvencijama, a odmah zatim i sa velikim zadovoljstvom isprati i vremensku prognozu. Atraktivne voditeljke koje tu igraju glavnu ulogu vremenom su stekle ogromnu popularnost.

Osim što sugerišu treba li poneti kišobran sa sobom ili ne, objašnjavaju kako će dalje teći dan, „mrtva je trka" koja je lepša - što često ume i da podeli njihovu publiku.

Na primer, voditeljka koja je na RTS-u često, prema rečima fanova, umela da „razvedri i osmehom", Gordana Stijačić, uvek je važila za veliku lepoticu „sa vremena". Čak i pošto je napustila taj sektor, mnogima je upravo tako ostala u sećanju. Jednom prilikom, bio joj je ponuđen glumački angažman u tri biografska filma o našim slavnim kompozitorima, od strane reditelja Ilije Gajića. Tada, nije skrivala zadovoljstvo što se našla rame uz rame sa Borkom Tomović i Bodom Ninkovićem. 

 

 

Iako sada voditeljka jutarnjeg programa - često se nađe na „izboru za najlepšu vremenku" sa svojim koleginicama sa kojima se i smenjivala na javnom servisu, urednicom i diplomiranim meteorologom Biljanom Vraneš i Lidijom Marković.

Izbor je, međutim, znatno teži kada su u igri i lica sa drugih programa.

Manekenka i voditeljka vremenske prognoze sa K1 televizije, Milica Lešić, posebno je zanimljiva zbog svog imidža. Kratka plava kosa je njen zaštitni znak, a na Instagramu broji i na hiljade pratilaca. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Lešić (@kevalesic)

 

Sara Anđelković sa „Prve" i te kako joj može izaći na crtu. 

 

Svojevremeno, došla je na mesto jednako velike lepotice Ksenije Bujišić, koja je danas avanzovala u voditeljku „Šok toka". Nedavno, oprostila se sa svojom publikom i otišla na zasluženi predah, kako je u drugom stanju. 

 

 

Sa druge strane - i ona se oprobala u glumačkim vodama. „U džepu", primera radi, ima epizodnu uligu u poznatom ostvarenju „Sedam i po". 

„Uvek se trudim da moja prognoza bude drugačija!"

Marija Egelja sa ružičaste televizije često se pojavljuje u medijima. Kroz intervjue koje je davala publika je imala prilike da sazna detalje iz njenog ljubavnog života s fudbalerom Ljubišom Rankovićem, kao i porodičnog - kako proslavlja praznike, ali i koliko voli svoj posao.

 

 

- Mislim da sam jedina „vremenka" koja je vodila prognozu dok je skakala iz aviona sa 2.000 metara visine. Uvek se trudim da moja prognoza bude drugačija od drugih. Vodila sam vremensku prognozu na biciklu, dok sam surfovala i klizala se na ledu - pohvalila se svojevremeno, pisao je „Informer".

„Nisu mi verovali da sam to ja"

Milena Lazarević sa „Euronews-a", koja se trenutno povukla s malih ekrana jer je u drugom stanju, osim što je voditeljka vremenske prognoze, takođe je i diplomirani master meteorologije. Poznata brineta, malo je poznato, jednom se prilikom ofarbala u plavo, međutim danas je na taj period u životu podseća samo fotografija iz indeksa. 

Milena Lazarević Foto: Euronews
 

- Retko izlazim iz svoje zone komfora. Jednom sam se odvažila i ofarbala u plavo. Iako to zapravo nije loše izgledalo, nisam se osećala prijatno i brzo sam se prefarbala. Međutim, tada sam upisivala master studije i moja slika kao plavuše završila je u indeksu. Koliko je ta promena bila drastična govori podatak da profesori nisu verovali da je indeks moj - objasnila je simpatična Milena, pisala je „Glorija". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike