Ruška Jakić u venčanici zapalila internet: Isplivala fotografija sa jedne od tri voditeljkine svadbe!

21.11.2022

15:23

0

Voditeljka iza sebe ima tri braka, a fotografija sa njenog drugog venčanja zaintrigirala je javnost mnogo godina kasnije

Ruška Jakić u venčanici zapalila internet: Isplivala fotografija sa jedne od tri voditeljkine svadbe!
Ruška Jakić - Copyright Printscreen ,,Sceniranje"

Ruška Jakić, poznata voditeljka, iza sebe ima tri braka, a nedavno se spekulisalo da bi mogla da stupi i u četvrti. Za to vreme u javnosti se pojavila retka fotografija sa jednog od njenih venčanja.

Prizor Ruške u venčanici izazvao je lavinu komentara na društvenoj mreži Instagram.

Voditeljkino venčanje sa njenim drugim mužem Laletom Nadeždićem ovekovečeno je fotografijom koja ovih dana obilazi društvene mreže i koja podseća na trenutke u kojima je Ruška okružena svedocima izgovarala "da" čoveku s kojim je kasnije dobila svoju ćerku jedinicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Jakićeva je svojevremeno istakla da joj ništa nije bilo važnije od ljubavi, a onog momenta kada ljubavi više nije bilo, rastajala je se od svojih partnera. Tako je bilo i sa Dejanom, ali i ocem njene ćerke Ane, njenim drugim suprugom, čuvenim arhitektom Laletom Nadeždićem. Ruška je sa njim bila dve godine, a rastali su se kada je Ana imala svega dva meseca.

Iako je to venčanje voditeljka lepo upamtila, žali što je neke odluke donela pogrešno. Posle drugog razvoda, naime, Ruška je na sebe preuzela ulogu i oca i majke i svojoj Ani trudila se da pruži nezaboravno detinjstvo.

24sedam/Nenad Vujanović
Ruška Jakić

- Tu sam najviše pogrešila, htela sam da budem i otac i majka. Ne treba davati više nego što drugi mogu da prime, na kraju uvek ostaneš sam. Radila sam i odgajala ćerku, majka mi je tada mnogo pomogla oko nje, ona mi je najvažnija bila - rekla je Ruška svojevremeno.

Podsetimo, Ruška je nedavno gostovala u jednoj emisiji i tom prilikom održala lekciju svim ljubavnicama, pa potkačila i današnje voditeljke koje danas rade na televizijama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike