Sve o dečku Tamare Milutinović: Fudbaler zarađuje milion evra po sezoni, a talenat je nasledio od oca pevača

03.12.2022

07:30

0

Pevačicin dečko Darko Jevtić je svoje prve korake napravio u Švajcarskoj, a danas igra za Rubin iz Kaznja i zarađuje veliki novac

Sve o dečku Tamare Milutinović: Fudbaler zarađuje milion evra po sezoni, a talenat je nasledio od oca pevača
Tamara Milutinović - Copyright ATAImages/ M.M.

Već smo više puta čuli priče da život piše romane. Posle raskida veze sa kompozitorom Sašom Saškom Nikolićem, pevačica Tamara Milutinović o svom emotivno životu nije htela ni reč. 

Jednom se opekla, pa je odlučila da ćuti. Kada je shvatila da je njena veza sa fudbalerom Darkom Jevtićem, čvrsta i stabilna, ona je priznala i da je zaljubljena, a potom i obelodanila njihovu ljubav, te priznala da joj ne smeta titula „žene fudbalera”. 

Međutim, o pevačicinom izabraniku se malo toga zna. Darko svoj privatni život krije daleko od očiju javnosti, a pevačica to poštuje. 

Darko je rođen u Švajcarskoj, ali mu je otac poreklom iz Srbije, tačnije iz mesta Grčić kod Ljubovije. Talenat za sport nasledio od oca Radiše koji je takođe bio fudbaler, a po preseljenju u Švajcarsku, prestao je sa time i posvetio se muzici, te je danas poznatiji kao narodni pevač. 

U Švajcarskoj je napravio prve fudbalske korake, igrao za Bazel, pa za Poljski Leh, a trenutno igra za Rubin iz Kaznja, a po ugovoru koji je potpisao za njih, prema pisanju ruskih medija, zarađuje milion evra po sezoni.

Ono što malo ko zna jeste da je ljubav Tamare i Darka počela na društvenim mrežama, a posle 15 dana zabavljanja su počeli da žive zajedno. 

- Darko i ja smo se upoznali preko Instagrama. Lajkovao mi je fotografije na ovoj mreži, pa nas je sudbina spojila. Zapravo nismo se pratili, a on mi je pisao sa svog pravog profila, odgovorila sam posle pete poruke, a to je trajalo oko dva meseca. Nije on bio moj fan, poznavao je zajedničke prijatelje, preko njih se raspitivao o meni. Zahvaljujući njima smo se sreli u Beogradu, jer on jako retko dolazi u Srbiju, a počeli smo da živimo zajedno posle 15 dana - rekla je Tamara u emisiji Milizam. 

Podsetimo, pevačica je nedavno u intervjuu za 24sedam otkrila da Jevtića vidi kao svog životnog saputnika i spremna je da žrtvuje karijeru zarad porodice. 

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Tamara Milutinović

 

- Srećno sam zaljubljena. Našla sam dobrog čoveka za sebe, nekoga ko me neće sputavati, nekoga ko će me voleti ovakvu kakva jesam, ko će me razumeti, a ne da pravi filmove u svojoj glavi. To prvi put imam, tu pravu podršku i vetar u leđa. To se vidi na meni. Sada sam sigurna da je to to, on je moj životni partner - kazala je ona ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike