Nema problem da bude žena fudbalera: Tamara Milutinović odgovorila na prozivke! (VIDEO)

09.12.2021

07:45

2

Pevačica nije želela da prizna da li će stati na ludi kamen naredne godine, ali je jednim misterioznim potezom otkrila mnogo

Nema problem da bude žena fudbalera: Tamara Milutinović odgovorila na prozivke! (VIDEO)
TAMARA MIL (4) - Copyright 24sedam/N.V.

Tamara Milutinović već neko vreme uživa u ljubavi sa fudbalerom Darkom Jevtićem. Pevačica dosta vremena provodi u Grčkoj sa njim, gde on igra za jedan fudbalski klub, pa je snimanje novogodišnjeg programa bio idealna prilika da vidimo kako napreduje njen ljubavni život.

Pevačica je za medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam, otkrila da li planira svadbu, kako njen dečko gleda na to što se o njemu mnogo više piše otkako su u vezi, ali i da li bi joj smetalo da je prozovu "žena fudbalera".

24sedam/N.V.
 

Kako je bilo na odmoru?

- Na kom odmoru, ja nisam bila na odmoru. To što ste videli na Instagramu, to nije bilo to, a videli ste već gde sam bila. Znala sam ja da ću morati da odgovaram na ta pitanja, a mene iskreno to mnogo sad nervira. Sve ste videli, ja sam iskrena, lepo mi je, prvi put u životu ne krijem emotivnu vezu, mislim da je od mene dosta.

Je l' to prava ljubav?

- Ne mogu to da znam, mogu samo da osećam. 

Da li bi volela sledeće godine da staneš na "ludi kamen"?

- To isto ne znam, pitate me sad stvarno neka pitanja na koja i sama ne znam odgovor. Mislim, možda i znam ali neću da vam kažem (smeh).

24sedam/N.V.
 

Jesi naučila sve o fudbalu?

- Jesam (smeh)! To je jako zanimljiv momenat, nisam se razumela u to uopšte, a sad znam sve. Sad ja mogu da držim časove. Ne znam da šutnem loptu, doduše. To nisam pokušavala. Nisam volela fudbal, ali sad kad imam osobu koju podržavam i koju gledam na terenu, onda zavoliš.

Da li bi ti smetalo ako te prozovu "žena fudbalera"?

- Je l' to prozivka? Ja to ne vidim tako. Je l' prozivka žena advokata? Žena od sultana? Ja znam da se za nas pevačice, kako vi mislite, lepe fudbaleri, ali ja to gledam sa druge strane. I oni i mi smo javne ličnosti, srećemo se i negde se više daje na značaju kada su dve javne ličnosti u pitanju, nego što bi se dalo na važnosti da sam sa nekim advokatom. Mislim da je to samo jedan razlog, a ne mislim da je prozivka, ljudi se nađu. Bežala sam ja od fudbalera, ali eto, stigao me jedan, bio je brži.

Kako funkcioniše veza na daljinu?

Pa nije na daljinu, ja sam stalno sa njim, to možete i da vidite. 

Instagram printscreen/tamaramilutinovic
 

Kako su ga prihvatili tvoji roditelji?

- Fenomenalno. Oni ne mogu da se naviknu da često nisam tu, mislim da oni ne žele da se udam, mislim da će mi tata preplakati svadbu.

On je takođe dobio veću medijsku pažnju otkako je sa tobom, je l' mu to prija?

- Pa nije tako, taman posla, on je veliki profesionalac u svom poslu, bio je zapažen mnogo pre mene, možda ne u Srbiji, on je igrao za švajcarsku reprezentaciju, da ste švajacarski mediji, vi biste vrlo dobro znali ko je on. Ja poštujem to što on ne voli da iznosi privatnost, on se bavi javnim poslom, ali drugačije je to nego kod nas, više im se zamera. Ja to poštujem, sviđa mi se i od njega učim to.

24sedam/N.V.
 

Koje tvoju pesmu voli?

- "Palim sveću" i "Umetničko ime", to su mu omiljene, ali i nova koja će izaći, ne znam kad doduše (smeh).

O čemu je još Tamara pričala pogledajte u nastavku.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike