Tamara Milutinović o dečku fudbaleru i vezi na relaciji Srbija-Rusija: Kada je u pitanju prava ljubav, daljine ne postoje! (VIDEO)

28.06.2022

20:38

1

Autor: Marija Mitić

Pevačicu smo sreli na koncertu Zorice Brunclik na Tašmajdanu

Tamara Milutinović o dečku fudbaleru i vezi na relaciji Srbija-Rusija: Kada je u pitanju prava ljubav, daljine ne postoje! (VIDEO)
zorica_brunclik_28062022_0015 - Copyright ATAImages/ A.A.

Tamara Milutinović došla je večeras na koncert Zorice Brunclik na Tašmajdanu, kao i njihove brojne kolege sa estrade. Pevačica ističe da rado voli da peva Zoričine pesme na nastupima, a otkriva i koja joj je omiljena.

 - Ne bih mogla da izdvojim jednu, ali hajde neka to bude pesma"Ne može to tako". Inače dosta njenih pesama pevam, a najradije onu koja se najviše i traži, a to je "Avlije, avlije".

Pevačica ovoga puta nije došla u pratnji svog dečka, fudbalera Darka Jevtića, a priznala nam je i zašto je to tako. 

ATAImages/ A.A.
Tamara Milutinović

 - Pa dečko radi. Puštam i ja njega samog da izlazi, pa tako i on mene. Apsolutno poverenje je između nas, ništa bez toga.

Tamara kaže i da joj ne pada teško veza na daljinu, s obzirom da Darko igra fudbal u Rusiji, budući da su non-stop zajedno zapravo.

 - Ne mogu da kažem da li mi pada teško, jer mi smo evo sada po prvi put razdvojeni i to na 15 dana. Nećemo dozvoliti da prođe više od 15 dana da budemo razdvojeni. Mislim da prave ljubavi kada su u pitanju, daljine ne postoje. To sada i sebi dokazujem - zaključila je Milutinovićeva za brojne medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike