U njegovom zagrljaju je najlepše: Tamara Milutinović u prazničnoj idili uživa sa dečkom, a tek da vidite šta on radi (FOTO)

22.12.2021

22:41

0

Pevačica više vremena provodi u Atini nego u Srbiji

U njegovom zagrljaju je najlepše: Tamara Milutinović u prazničnoj idili uživa sa dečkom, a tek da vidite šta on radi (FOTO)
TAMARA MIL (4) - Copyright 24sedam/N.V.

Tamara Milutinović već neko vreme uživa u vezi sa fudbalerom Darkom Jevtićem, a zbog njega je više u Atini nego u Srbiji. Ona je nedavno pokazala kako je dekorisala njihovu oazu mira za praznike, a sada i šta rade u njoj.

ATAImages/ M.M.
 

Naime, Tamara je objavila stori na kom se vidi da njen dečko igra igrice dok ona leži pored njega. Očigledno je da njih dvoje uživaju u prazničnoj idili i da im je sve potaman.

Instagram printscreen/tamaramilutinovic
 

Podsetimo, nedavno je pevačica otkrila da ne želi previše da priča o vezi sa svojim izabranikom, ali da joj ne bi smetalo da je zovu "žena fudbalera". Kako je istakla, u tome ne vidi ništa loše.

Kada je u pitanju sledeći korak, pevačica je bila tajanstvena te nije želela da otkrije da li će uskoro stati na ludi kamen, ali kako se čini da sve ide u dobrom smeru, možda se to uskoro i dogodi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike