Nikolina Pišek u jeku "rata" sa svekrom, otkrila da je imala intervenciju: Nisam ni slutila kada sam ušla na polikliniku... (FOTO)

30.10.2022

08:38

0

Autor: Marija Mitić

Flaster na njenom nozi mnogima je "upadao u oči"

Nikolina Pišek u jeku "rata" sa svekrom, otkrila da je imala intervenciju: Nisam ni slutila kada sam ušla na polikliniku... (FOTO)
nikolina pisek ata images (2) - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Život Nikoline Pišek pod budnim je okom javnosti, otkako joj  je preminuo suprug Vidoje Ristović, odnosno otkako je upala u otvoren javni sukob sa njegovim ocem - Mišom Grofom. Tako se voditeljki zadire u privatnost mnogo više nego ranije, dok o njoj i ona sama govori.

To je bio slučaj i sada, kada je Nikolina na društvenim mrežama progovorila o zdravstvenom problemu odnosno uklanjanju mladeža kojem se nedavno podvrgla.

- Ne znam ko me danas nije pitao čemu služi flaster na nozi. I zaista, sada sam shvatila - upada u oči. I neka se vidi, jer ukazuje na važnost preventive. Nisam niti slutila kada sam ležerno ušetala u polikliniku ću izaći s jednim madežom manje. Ali i jednom brigom takođe. Ožiljak će isceliti. Flaster će nestati. Madež je već otišao. Ionako mi se nije dopadao… Baj, baj brigo, pređi na drugoga. (bolje ni na koga) - napisala je Nikolina u objavi.

 

 

Podsećanja radi, Pišekova juče nije došla na šestomesečni pomen suprugu Vidoju Ristoviću. Zbog ove činjenice, još jednom ju je potkačio javno svekar Miša Grof, a ni ona nije ostala imuna na njegove reči.

- Verovatno je morala da prošeta pse - rekao je između ostalog Grof, navodeći da je ovo verovatno razlog zbog kojeg se nije udostojila da poseti večnu kuću supruga na pola godine od njegove smrti. Više o svemu tome, čitajte OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike