Jovanu Joksimović, Aleksandru Radović i ženu našeg reprezentativca blisko povezuje jedan moćnik!

02.12.2022

12:47

0

O njihovoj povezanosti javnost malo zna

Jovanu Joksimović, Aleksandru Radović i ženu našeg reprezentativca blisko povezuje jedan moćnik!
Mia Zeremski, Aleksandra Radović i Jovana Joksimović - Copyright 24sedam ATAImages/Antonio Ahel

Reprezentativac Srbije Marko Grujić i njegova dugogodišnja izabranica Mia Zeremski imaju porodičnu priču o kojoj javnost malo zna. Naime, njen otac je bio sa mnogim slavnim ženama u Srbiji.

Mia Zeremski je ćerka biznismena Aleksandra Zeremskog, kog su mediji svojevremeno dovodili u vezu sa Jovanom Joksimović. Njih dvoje su se, navodne, nakon višemesečnog zabavljanja i verili. To se dešavalo u vreme kada je on bio direktor ''BK'' televizije, pre nego je Jovana stupila u vezu sa pop pevačem Željkom Joksimovićem.

Nakon Jovane, Aleksandar je stupio u vezu sa pop pevačicom Aleksandrom Radović, sa kojom je kasnije dobio i dete. Njih dvoje su se navodno razišli samo mesec dana nakon pevačicinog porođaja.

Zeremski je nakon toga stupio u još jedan brak. Posle sedam godina zabavljanja sa pevačicom duhovne muzike Divnom Ljubojević, njih dvoje su se venčali 2018. godine.

S druge strane, reprezentativac Marko Grujić i Mia Zeremski upoznali su se savim slučajno, preko prijatelja. Spekuliše se da su se dugo ''muvali'', a tek nakon nekoliko meseci stupili u vezu, koja je planula, jer su brzo jedno drugom prirasli za srce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Grujić (@misszeremski)

Ljubav Mije i Marka traje od 2017. godine, a o njihovoj prošlogodišnjj veridbi se pričalo danima.

Grujić je tada osmislio romantičnu veridbu, pa je izveo Miu na plažu, gde je bila upriličena romantična večera uz sveće i muziku, koji je izvodio muzičar istovremeno svirajući klavir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Grujić (@misszeremski)

Podsetimo, Marko Grujić je trenutno fudbaler fudbalskog kluba Porto, a trenutno se nalazi u Kataru gde na Mundijalu igra za Srbiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike