Ko je najbolji frajer u fudbalskoj reprezentaciji? Evo šta kažu naše devojke, a jednoj gospođi za oko je zapao Piksi! (VIDEO)

02.12.2022

06:45

3

Pitali smo naše sugrađanke koji fudbaler im je zapao za oko, a odgovori će vas iznenaditi

Ko je najbolji frajer u fudbalskoj reprezentaciji? Evo šta kažu naše devojke, a jednoj gospođi za oko je zapao Piksi! (VIDEO)
Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović i Dragan Stojković Piksi - Copyright MN Press/Pixabay

Širom sveta vlada euforija povodom Svetskog prvenstva u Kataru, a fudbalska reprezentacija Srbije večeras igra meč odluke protiv reprezentacije Švajcarske.

''Orlovi'' će večeras od 20 časova pokušati da savladaju Švajcarsku i da stignu do osmine finala Mundijala. To bi bio prvi put da naša reprezentacija dođe u ovu fazu takmičenja pod imenom Srbija, jer je poslednji put među 16 najboljih selekcija planete plasman obezbedila Jugoslavija davne 1998. godine.

Uprkos porazu od Brazila i izjednačenom rezultatu sa Kamerunom, u našem narodu i dalje vlada euforija i nada da će se srpski reprezentativci pokazati u najboljem svetlu i odneti pobedu u meču sa Švajcarskom.

MN Press
Dragan Stojković Piksi

Među pripadnicama lepšeg pola takođe vlada veliko interesovanje za Mundijal, a nema sumnje da su mnoge devojke bacile oko na pojedine fudbalere, bez obzira na to što je većina njih u srećnim vezama i brakovima sa prvoklasnim lepoticama koje su zarobile njihova srca.

Mi smo izašli na ulice Beograda i pitali naše sugrađanke koji reprezentativac im je zapao za oko, odnosno ko im je najbolji frajer i dobili raznovrsne odgovore koji su nas iznenadili. 

Posebno interesantno je to što je pored brojnih fudbalera, pojedinim starijim damama za oko zapao selektor naše reprezentacije, Dragan Stojković Piksi, a u videu ispod teksta možete pogledati koga su naše sugrađanke birale i šta ih najviše privlači.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike