Keba o razvodu Igora i Severine: Nijedan rastanak nije lak! Nedostaje mi njen sin

24.12.2021

10:34

2

Autor: Marija Mitić

Pevač je konačno progovorio o temi koja sve intrigira

Keba o razvodu Igora i Severine: Nijedan rastanak nije lak! Nedostaje mi njen sin
Igor Kojić, Severina Vučković, Dragan Kojić Keba - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Na promociji nove duetske pesme Dragana Kojića Kebe i Marine Čokan, okupile su se brojne medijske ekipe, među kojima se našla i 24sedam. Ovu priliku iskoristili smo da sa Kebom popričamo o svim aktuelnostima i novitetima iz njegovog života.

Naravno, ono što sve zanima jeste njegov odnos sa bivšom snajom Severinom Vučković, koja se pre nekoliko meseci razvela od njegovog sina, Igora Kojića.

- Ne izbegavam da pričam o toj temi. Ali nisam savetovao sina ni pre razvoda, ni posle. Niti je on to tražio od mene. Zreo je čovek. Što se tiče toga, da li se on prvi razveo? Nije. Prošlost neka ostane u prošlosti - počeo je on, a na pitanje da li žali što mu Seve više nije snajka, pokušao je da vrda.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- To je lično moja stvar da li mi je žao ili nije. Nijedan rastanak nije lak i nije lako reći "svejedno".

Kojić se dotakao i pevačicinog sina Aleksandra, kog je gledao kao unuka. Sada je gotovo kroz suze rekao da mu mališan nedostaje.

- Volim ga, kao i uvek, najviše na svetu. I uvek će mi nedostajati - rekao nam je pevač i dotakao se ćerke Nataše, koja živi u Americi.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Dok smo snimali spot, bio sam setan. Proletela mi je kroz glavu moja Nataša. Vi znate da je ona tamo dugo. Ovde je imala uspešnu, šestogodišnju karijeru i onda je samo presekla i rekla: "Ne mogu više". U ovom poslu je mnogo teže ženama nego muškarcima. Uopšte u karijeri. Svašta sam viđao, doživljavao, savetovao - rekao nam je pevač i požalio se kako ćerku nije dugo video.

- U Americi nisam bio tri godine zbog ove situacije. To je jako teško. Ali, zahvaljujući društvenim mrežama, možemo da se vidimo i čujemo svaki dan. Ne bih da objašnjavam, nisam od onih roditelja koji misle da dete treba da bude uz skut. Nije lako, ja znam kako mi je. Mnogo puta sam plakao za njom, nisam težak na suzama. Mnoge stvari pretočim u pesme - kaže on.

Bonus video:


 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike