Igor i Keba se sprijateljili sa Severininim bivšim, a na komentar o njihovom druženju pevač reagovao burno

25.08.2022

15:32

0

Pevač na Instagramu prati bivšeg partnera nekadašnje snaje

Igor i Keba se sprijateljili sa Severininim bivšim, a na komentar o njihovom druženju pevač reagovao burno
grand_specijal_ng_20122021_0226 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

I dok se vodi rat na društvenim mrežama kako je Igor Kojić izdao svoju bivšu suprugu Severinu, sprijateljivši se sa Milanom Popovićem, sa kojim pevačica mesecima unazad vodi bitku oko starateljstva sina, Dragan Kojić Keba, pevačicin bivši svekar ćuti. 

Javnost je zaprepašćena informacijom da se Igor i Keba druže sa Popovićem, kao i da se prate na društvenoj mreži Instagram, s obzirom na to da je poznato da ranije nisu bili u prijateljskim odnosima.

Prinstcreen/Instagram/igorkojic
Igor Kojić i Milan Popović postali prijatelji

 

Ovim povodom ekipa portala 24sedam kontaktirala je Kebu kako bismo saznali od kada datira prijateljstvo sa Milanom, ali smo naišli na prepreku. 

Naime, pevač nam se najpre javio i rekao kako ga je zaustavila policija, a pošto je čuo naše pitanje, odmah i prekinuo vezu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragan Kojić Keba

 

Na drugi poziv se nije udostojio ni da se javi, te je jasno da izbegava predstavnike medija jer je poslednjih godina u nezavidnom položaju zbog narušenog izgleda. Najpre zbog sina i bivše snaje, a onda i zbog vanbračne ćerke za koju plaća alimentaciju.

Podsetimo, Igor se na društvenim mrežama oglasio i otkrio da je Milan na proslavu njegovog rođendana doveo Aleksandra i time ga usrećio, a potom i istakao da Popovića gleda kao člana porodice.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike