Severinini bivši se udružili: Slave zajedno rođendane, prate se na Instagramu, na čelu sa Kebom!

24.08.2022

17:38

2

Postavlja se pitanje zašto su se nekad dva neprijatelja „udružila” protiv pevačice i šta je pravi razlog njenog razvoda od Igora Kojića

Severinini bivši se udružili: Slave zajedno rođendane, prate se na Instagramu, na čelu sa Kebom!
Severina - Copyright Youtube/Regionalna TV ATAImages/A.A.

Pevačica Severina Vučković i sin pevača Dragana Kojića Kebe, Igor Kojić, okončali su prošle godine brak, a o razvodu nisu želeli ni reč da kažu, osim da će ostati prijatelji.

Postavlja se pitanje, kako će ostati u prijateljskim odnosima, ako je Kojić naprasno postao veoma blizak sa njenim bivšim partnerom Milanom Popovićem, sa kojim se ranije svađao, a danas se prate na društvenim mrežama.

Instagram printscreen/milan8popovic
Keba prati Severininog bivšeg na Instagramu

 

Prema pisanju Story.hr, Igor je izigrao pevačicino poverenje i zbližio se sa njenim bivšim, te ga je pozvao čak i na jednu porodičnu proslavu. 

Igor je 30. jula napunio 35 godina, a nekoliko dana kasnije priredio je veliku proslavu na imanju svog dede, u selu u blizini Loznice, gde se među gostima navodno našao i Milan.

Ipak, dolaskom na ovaj rođendan i zajedničkim druženjem, obojica su pokazali kako su izgleda zakopali ratne sekire i postali bliski prijatelji o čemu svedoči i Instagram prijateljstvo. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Severina

 

Da iznenađenje bude još veće, Milan je na rođendan doveo i sina Aleksandra, kog je dobio sa Severinom, jer dečak poslednje nedelje letovanja provodi sa ocem u Srbiji.

Fotografije sa Igorevog rođendana su izostale na društvenim rmežama, a 4. avgusta Kojić je objavio selfi sa porukom „Zima dolazi“. 

 

 

Da situacija bude još konfuznija, Milan Popović je objavio identičnu poruku „Zima dolazi“ sa ilustracijom putokaza za selo „Popovići Kojići“ kod Knina. Ovo je navelo mnoge da se zapitaju, da li su se to Severinini bivši urotili protiv nje.  

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike