Keba je ponovo hit na društvenim mrežama: Pevač u Italiji izveo poseban ritual, pa sve objavio, komentari se samo nižu (VIDEO)

28.11.2022

18:49

0

Pevač je objasnio o čemu se radi i zašto je uradio to što jeste

Keba je ponovo hit na društvenim mrežama: Pevač u Italiji izveo poseban ritual, pa sve objavio, komentari se samo nižu (VIDEO)
Dragan Kojić Keba - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragan Kojić Keba često postane "viralan" na društvenim mrežama zbog nečega što uradi - bilo da nešto izjavi, uradi ili napravi neki zanimljiv video, on je uvek tema.

Tako je i sada slučaj. Pevač je, naime, boravio u Italiji, tačnije u Milanu, gde se očigledno dobro proveo. On je posetio i mesto gde se održava jedan poseban ritual, pa je morao i to da proveri!

ATAImages/Antonio Ahel
Dragan Kojić Keba

Keba je stao na podlogu na kojoj je nacrtan bik i u jednom trenutku krenuo da se vrti na jednoj nozi, a prema verovanju, njemu će biti ispunjene želje koje je zamislio.

- Pomisliš tri želje i zavrtiš. Veruj i biće - napisao je folker u okviru videa koji je objavio na svom nalogu na Instagramu, što je nasmejalo njegove pratioce.

"Car! Moj kralj" - napisala je njegova ćerka Nataša, a komentari su se samo nizali.

Inače, Keba je odnedavno postao penzioner - njemu je stiglo rešenje, a kako je 24sedam već pisao, pevač bi trebalo da dobija oko 46.000 dinara mesečno, iz dva dela.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike