Lukas otvorio rođendanski koncert u Areni! Pozdravio prisutne, a zbog jednog detalja publika je ostala bez daha (FOTO/VIDEO)

03.11.2022

21:05

0

Pevač je najveću žurku u gradu otvorio pesmom „Bajpas”

Lukas otvorio rođendanski koncert u Areni! Pozdravio prisutne, a zbog jednog detalja publika je ostala bez daha (FOTO/VIDEO)
Koncert Ace Lukasa - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Aca Lukas, popularni folker, večeras slavi 54. rođendan i to najvećom žurkom u gradu - koncertom u beogradskoj Areni! Ispunjena do poslednjeg mesta, publika je željno čekala da se pevač pojavi na impresivnoj bini, a sa njima je bila i ekipa 24sedam.

Kada su se začuli prvi taktovi pesme „Bajpas”, na hiljade ljudi je zapevalo sa njim, a u pozadini, na video-bimu je sve vreme stajala crno-bela fotografija, njegovog velikog prijatelja, pokojnog Džeja Ramadanovskog, što je publika takođe pozdravila aplauzom.

Pevač se posle pesme kojom je otvorio koncert obratio publici, koja ga je pozdravila gromoglasnim aplauzom.

- Dobro veče, Beograde, dragi prijatelji! Nadam se da će nam i večeras biti lepo, da ne kažem do j*ja! Imamo specijalna iznenađenja za vas, pevaćemo neke pesme koje nikad nismo, a stalno tražite! - rekao je Lukas, pa nastavio da zabavlja publiku.

Sledeća pesma koja je usledila bila je „Lična karta”, veliki Lukasov hit, a publika je sve vreme uglas pevala sa folkerom.

Kako je ranije najavljeno, jedini gost koji će se pojaviti na Lukasovom koncertu biće glumac Mladen Sovilj. On će, kao što je poznato, tumačiti lik Lukasa u filmu i seriji o njegovom životu „Kafana na Balkanu”, a scene za isti će biti snimljene upravo večeras, što je prvi put da je neko uradio. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike