Šok spisak najplaćenijih pevača za doček: Uzimali i do 70.000 evra za noć!

05.01.2022

07:45

0

Autor: Marija Mitić

Iako su cene ove godine pale u odnosu na prethodne, pojedinci su se dobro oparili

Šok spisak najplaćenijih pevača za doček: Uzimali i do 70.000 evra za noć!
2022 - Copyright ATAImages/24sedam

Pevači se posebno raduju dočeku Nove godine, budući da im je ovo veče uvek radno ali i paradno. Pored toga što uveseljavaju svoju publiku u najluđoj noći, oni se i sami neretko dobro provedu, a zarada je enormno veća od svih ostalih nastupa tokom godine.

Naime, cena nastupa pevača za doček Nove godine, obično je za oko tri puta veća od standardne, a kada uzmemo u obzir da naši najpopularniji pevači svakako imaju visoke cene, onda se dolazi do vrtoglave sume.

24sedam/J.V.
 

Ipak, u obzir se mora uzeti i ovogodišnja nepovoljna situacija za sve muzičare, usled mera protiv koronavirusa. Takođe su i granice bile zatvorene te naši pevači nisu mogli da rade u dijaspori, gde je opšte poznato da su cene najveće.

Takođe, od ukupnog honorara pevača odbijaju se i naplate muzičara koji te večeri nastupaju sa njima.

Naše najveće zvezde imale su spektakularne nastupe u novogodišnjoj noći, pevalo se od trgova, preko hotela, do klubova, kafana i restorana, a za sve te koncerte odvojene su ogromne sume novca.

Tragom naših informacija, stigli smo do cena nastupa u novogodišnjoj noći nekih od naših popularnih pevača.

Aca Lukas

ATAImages/ A.A.
 

Aca Lukas definitivno je imao najveću cenu za ovogodišnji doček. On je nastupao u jednom popularnom beogradskom lokalu, a visina honorara iznosila je 70.000 evra.

Lepa Brena

Promo/24sedam
 

Balkanska muzička zvezda Lepa Brena nastupila je za najluđu noć u jednom renomiranom hotelu na Kopaoniku. Kako saznaje 24sedam, ona je za ovaj nastup dobila honorar od 60.000 evra.

Goran Bregović

ATAImages/ B.P.
 

Poznati muzičar i autor Goran Bregović ove novogodišnje noći nastupio je u Beogradu, na Sava Promenadi, a organizatori su za ovo zadovoljstvo izdvojili 60.000 evra. Pored koncerta ispred Skupštine Srbije, Sava Promenada bila je drugi centar dobre zabave te večeri u Beogradu.

Dragana Mirković

Dragana Mirković na listi je najplaćenijih pevača ove godine, što se tiče dočeka. Ona je nastupila u jednom ivent centru na Zlatiboru, dok su vlasnici i menadžeri istog morali da izdvoje 50.000 evra. 

Aco Pejović

ATAImages/ A.A.
 

Aco Pejović takođe spada u plaćenije pevače, a cena njegovog nastupa nešto je manja od naših najvećih zvezda. Naime, svoj nastup u novogodišnjoj noći Pejović je naplatio 40.000 evra, a  nastupio je u jednom ekskluzivnom beogradskom hotelu.

Aleksandra Prijović

 

 

Pevačica Aleksandra Prijović nastupala je 31. decembra u jednom od najelitnijih beogradskih hotela, a za njen nastup izdvojeno je 30.000 evra. 

Milica Todorović

 

 

Milica Todorović ovu ludu noć dočekala je u Šapcu, a cena njenog nastupa iznosila je 20.000 evra.

Milica Pavlović

ATAImages/ R.P.
 

 

Milica Pavlović u poslednjem trenutku ugovorila je svoj novogodišnji nastup i to na trgu u Nišu. Za ovaj nastup organizatori su pevačicu isplatili 20.000 evra.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike