Drama na nastupu Aca Pejovića! Pevač prekinuo koncert: U publici se srušilo dete (VIDEO)

29.07.2022

09:05

0

On je pozvao i Hitnu kako bi se detetu pružila neophodna medicinska pomoć

Drama na nastupu Aca Pejovića! Pevač prekinuo koncert: U publici se srušilo dete (VIDEO)
aco_pejovic_30052022_0061 - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Svaki nastup estradnih umetnika nosi sa sobom veliku odgovornost, kako zbog tehničkih stvari, a tako i zbog nepredviđenih situacija u publici.

Jedna sasvim neočekivana situacija zadesila je pevača Aca Pejovića koji je imao nastup u Novoj Varoši, a dok je pevao u publici se jednom detetu slošilo.

Pejović je istog trenutka prekinuo konert i reagovao. Pozvao je lekare, policiju, a zatim i apelovao na organizatore koncerta da pošalju nosila i svu neophodnu medicinsku pomoć, kako bi se detetu, koje se onesvestilo ukazala prva pomoć.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Aco Pejović

 

Zbog ovog humanog gesta, Pejović je zavredeo ogroman aplauz publike, a dao je i obećanje da će lično kupiti 10 nosila i donirati Novoj Varoši. 

- Molim vas, ambulantna kola da dođe ovde, neko je u lošem stanju, brzo, brzo! Je l' ima neko od medicinara? Je l' ima neko od doktora da dođe? Šta da radim? Ja zovem Hitnu, ali niko ne čuje! - čuje se na snimku kako govori Pejović i dodaje:

ATAImages/Antonio Ahel
Aco Pejović

 

- Dete je u nesvest palo, a nemate nosila, nemojte da mi se pravdate, nosila najobičnija! Ja doniram, lično ću 10 nosila kupiti i donirati Novoj Varoši! - povikao je pevač.

 

https://www.tiktok.com/@savicmilena/video/7122592358142594310?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=6966216397572703749

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike