Rada Manojlović otkrila koliko je bliska sa Milanom Stankovićem: Slušam njegove savete!

27.11.2022

18:11

1

Bivši dečko i dalje ima uticaj na nju

Rada Manojlović otkrila koliko je bliska sa Milanom Stankovićem: Slušam njegove savete!
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/M.M.

Pevačica Rada Manojlović poslednjih meseci aktuelna je zbog svojih stavova koje smelo iznosi na svom Tviter nalogu, a koji neretko izazovu lavinu oprečnih komentara.

Pevačica sada otkriva da ne prati slepo modne trendove, ali priznaje da je uvek interesuje koji komadi garderobe su aktuelni u novoj sezoni. 

Ne krije da je u njenom ormaru totalno šarenilo, ali bela boja je ipak ono što najradije nosi. Njeno oblačenje nikada ne zavisi od trenutnog raspoloženja, a i kada joj nije dan Manojlovićevu to ne sprečava da se skocka.

ATA Images/Antonio Ahel
Rada Manojlović

Pevačica voli da se sređuje, i da sebi bude se*si, ali ne po svaku cenu i ne za svaku priliku. Iako zna šta joj dobro stoji, rado posluša tuđe mišljenje, dok u kupovinu uvek ide ciljano i solo budući da joj obaveze ne dozvoljavaju da mnogo vremena provodi u šopingu.

- Svakako da poslušam savete nekih ljudi. Tu spadaju moja sestra, brat, Milan Stanković, Žika Jakšić… Znam unapred da sledeće nedelje imam tri emisije i onda idem ciljano, da kupim tri odevne kombinacije. Jedino u inostranstvu kupujem kada naletim na nešto što mi se svidi - ističe Rada za ''Grand''.

Za dobre sandale ne žali novac i priznaje da dobar šoping ume da je izleči, ali i da joj se kao svakoj ženi desilo da udobnost podredi lepoti.

ATAImages/ A.A.
Rada Manojlović

Podsetimo, Rada Manojlović se nedavno našla u centru skandala kada je na svom Tviteru objavila video gde joj bakšiš skupljaju lopatom. Isprovocirana brojnim komentarima, Rada je tada otkrila i da njen tata dan danas prodaje na pijaci, čime se ona ponosi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike