Rada Manojlović dobila veliki bakšiš! Gosti skupljali novčanice metlom, pa kitili pevačicu (VIDEO)

14.11.2022

18:45

0

Pevačica je napravila odličnu atmosferu na jednom privatnom slavlju, a koliko su se gosti dobro proveli, govori i snimak sa novčanicama

Rada Manojlović dobila veliki bakšiš! Gosti skupljali novčanice metlom, pa kitili pevačicu (VIDEO)
Rada Manojlović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačicu Radu Manojlović su mladenci angažovali da im ulepša svadbeno slavlje, a na osnovu snimka koji je objavila na Instagramu, u tome je sigurno i uspela. Osim što je dovela žurku do usijanja, svatovi su pevačicu kitili kovčanicama koje su letele oko nje. 

Dok je Rada pevala, svi gosti su bili oko nje, igrali, veselili se, a kada ih pesma pogodi, lomile su se i čaše. Osim što su gosti bili veseljaci, oni su bili i široke ruke, te su Manojlovićevu non-stop čašćavali novčanicama od po 1.000 dinara.

 

 

Zbog razbijenih čaša čistačice su morale da dođu i počiste napravljeni lom, a tom prilikom skupile su i Radin bakšiš koji je bio po podijumu, pa je određena svota novca skupljena u đubrovnik.

Gosti su novčanice skupljali metlom, a potom ga ponovo bacali na pevačicu i pevali sa njom uglas pesme. 

Podsetimo, Rada je jednom prilikom otkrila da je samo jednom u životu zaradila dobar bakšiš, ali kako j tada rekla, jednom ko nijednom. Međutim, ako je suditi po najnovijem snimku koji je objavila, ni ovaj bakšiš nije bio nimalo loš.

ATAImages/M.M.
Rada Manojlović

- Nisam loše, samo bih malo više da spavam... (smeh) Pevam svuda, na rođendanima, u diskotekama, na svadbama. Generalno, radim fiksno. Fiksni mi je honorar. Nikad u životu nisam uzela dobar bakšiš. Desilo mi se jednom, al' šta je jednom... - objašnjava Rada, piše „Blic", a ona nastavlja o tome kako misli da je pare baš neće.

- Ne lepe se pare za mene, neće me! Od tog jednog bakšiša mogao je da se kupi auto i to nov automobil - naglasila je tada. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike