Slobodan Batjarević Cobe progovorio o životu u Nemačkoj, pa "Zvezdama Granda": Svi smo znali da će Rada napraviti najveću karijeru

23.11.2022

11:29

0

Pevač je otkrio i koji je je najveći bakšiš koji je dobio, te na šta voli da ga potroši

Slobodan Batjarević Cobe progovorio o životu u Nemačkoj, pa "Zvezdama Granda": Svi smo znali da će Rada napraviti najveću karijeru
Slobodan Batjarević Cobe - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Slobodan Batjarević Cobe bio je učesnik treće sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" kada je stekao veliku popularnost i snimio dosta hitova. Međutim, život ga je odveo na drugu stranu, pa se tako sa porodicom preselio u Nemačku. 

Kako ističe, trenutno se vratio u rodni Leskovac jer želi da radi na novim pesmama, ali je uporedio život u Srbiji i inostranstvu.

Antonio Ahel/ATAImages
Slobodan Batjarević Cobe

- Gde god da odeš lepo je, ali zasigurno od rodnog mesta nema boljeg. Trenutno sam u Srbiji i biću ovde tri do četiri meseca, posle se vraćam u Berlin. Jednostavno moram tako, jer tamo gde su nam deca, tamo su i naša srca i život. Meni i mojoj supruzi su deca sve i idemo tamo gde su oni - kaže Cobe, pa se osvrće na to da bi bilo lepo da se njegova ekipa iz treće sezone takmičenja Zvezde Granda ponovo okupi:

- Da se skupi cela moja ekipa, tačnije nas sedam finalista, apsolutno bi oborili sve rekorde i gledanosti i posećenosti. Ponovo bi se napunile hale kao nekad, jer je moja sezona takmičara iz 2007. godine zaista bila jedinstvena. Bilo bi interesantno kada mi svi finalisti snimili novogodišnju pesmu i siguran sam da bi gledaoci voleli da nas ponovo vide zajedno.

Sa Cobetom su tada bili u takmičenju Rada Manojlović, Dušan Svilar, Milan Stanković, Nemanja Stevanović, Milan Dinčić Dinča, a on je dao svoj sud o tome ko je najuspešniji od njih.

- Svako je uspeo na svoj način i dobio svoje mesto na estradi, ali od nas sedmoro finalista najveći uspeh ostvarila je Rada. Napravila je najveći bum na estradi i ja joj se divim zbog toga. Jako mi je drago zbog njenog uspeha, jer je baš gotivim. Mada smo te 2007. godine svi znali da će napraviti posao jer je jedinstvena i od samog početka takmičenja je imala veliku podršku publike - ističe pevač za Grand Online.

ATAImages/ A.A.
Rada Manojlović

"Zvezde Granda" su mu mnogo toga donele, a kako se u poslednje vreme sve češće pominju bakšiši estradnjaka, Cobe otkriva da li se njemu desilo da nekad donese kući "džak para".

- Zajedno sa bendom jesam. Imali smo ceo kofer od harmonike pun para, samo evri unutra, ali naravno sve se to delilo na jednake delove među pevačima i muzičarima. Mislim da je to bilo u Danskoj, tada smo uzeli 70.000 evra, ali bilo je nas 25 muzičara. To je bilo na svadbi kod rumunskih Roma, a oni su poznati po davanju i bacanju velikog bakšiša muzici - ispričao je on, pa rekao da ne voli da se rasipa, ali voli porodici da kupi poklone.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike