Rada Manojlović, kada se ugase kamere: Pevačica priznala da više voli mlađe muškarce, pa otkrila za šta joj uvek fali vremena!

25.11.2022

18:28

0

Kaže, između ostalog, da nikako ne bi mogla da bude glumica, jer je stidljiva

Rada Manojlović, kada se ugase kamere: Pevačica priznala da više voli mlađe muškarce, pa otkrila za šta joj uvek fali vremena!
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/M.M.

Rada Manojlović nedavno je u jednom intervjuu ispričala kako je jedna od onih koje ne psuju, jer smatra da „lepo vaspitane devojke ne bi ni trebalo to da rade". Takođe, dotakla se raznih drugih tema i detalja svoje privatnosti, pa tako za javnost naglasila da u provodu ne lomi čaše, ali da bi rado dala pare na koju staru numeru Dragane Mirković ili Vesne Zmijanac. 

Dotakavši se jačeg pola, objasnila je kako preferira mlađe, te ispričala i šta prvo primeti na muškarcu, ali i čime ona njih privuče. 

- Ja biram mlađe. Oči i osmeh mi skreću pažnju na nekoga, a od drugih najviše pohvala dobijam na račun nogu, kose i osmeha. Mada, bitnije je šta nosiš u sebi! - kazala je Rada za „Grand onlajn", pa istakla i zašto ni sa jednim glumcem ne bi snimala intimne scene. 

- Stidljiva sam, tako da baš iz tog razloga nikad ne bih mogla da budem glumica - tvrdi ona. 

Sa druge strane, kućne poslove ne voli, najviše pranje sudova, a za jedno joj, kada se ona sređuje, uvek treba još malo vremena. 

- Da osušim kosu i da se spremim za nastup - odgovorila je Manojlovićeva, upitana za šta joj stalno fali još bar pet minuta. 

Razgovarajući o muško-ženskim odnosima, te muškarcima i ženama uopšte, otkrila je kako se slaže s mišlju da „šta žena uradi, čovek ni da pomisli ne može".

- Muškarci uglavnom rade jednu stvar, eventualno dve, dok žene rade sve, od čuvanja dece, preko odlaska na posao, do održavanja kuće… E, to muškarci ne mogu da isprate ni u mislima - veruje Rada. 

Pevačica u novčaniku, inče, nosi sestrinu fotografiju, kao i njihove majke, dok ostale tek planira na nabavi. Kada bi dobila sedmicu na lotou, uradila bi sledeće:

- Prvo bih zbrinula svoju porodicu, a ostatak bih dala ugroženima… Šta će meni tolike pare, kad ima onih kojima su potrebnije?!

Pred kraj razgovora s pomenutim medijima, Rada je otkrila i kako bi se zvala njena autobiografija, kada bi danas-sutra rešila da je napiše. 

- „Četereže, moje selo malo" - zaključila je ona. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike