Otac Rade Manojlović prodaje toalet-papir na pijaci: Pevačica mu je svojevremeno pomagala!

15.11.2022

10:09

0

Sada je na Tviteru promovisala biznis svog oca

Otac Rade Manojlović prodaje toalet-papir na pijaci: Pevačica mu je svojevremeno pomagala!
Rada Manojlović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Rada Manojlović poslednjih meseci aktivnija je na društvenoj platformi Tviter više nego ikada, a lavinu komentara izazvao je snimak sa jedne privatne proslave na kojoj je pevala. Naime, pevačicu obasimaju novčanicama, a jedan gost je krenuo da ih kupi lopatom, što je izazvalo burne reakcije javnosti.

Pevačica je ovaj urnebesni momenat podelila na svom Tviteru, a komentari su se samo nizali. 

Reakcije tviteraša usledile su tek kada je Rada otkrila da njen otac Rade (71) prodaje toalet-papir na pijaci u okolnim selima.

- Moj tata prodaje toalet-papir na pijaci. I ne samo to, već i hiljadu nekih drangulija, baterije za satove, sijalice, boce za plin... Različite sitnice. Naravno, ne mora da radi i već 15 godina ga molim da prestane, ali on ne želi. Voli da ima posao i svoj dinar. To ga održava u životu. Bavio se time i pre nego što sam postala popularna - napisala je pevačica na Tviteru.

Pevačica,koja je nedavno bila na meti progonitelja, izuzetno je ponosna na svog oca, prvenstveno jer je pošten i uživa u svom poslu. 

- Njemu je na prvom mestu druženje sa ljudima, jer to obožava. Oni na pijacu donose gibanice, plin da kuvaju kafu, a često prave i gulaš. Ma moj ćale je legenda kakve nema! Jednom je bila ciča zima, svi u debelim jaknama, a on kuva gulaš - napisala je Manojlovićeva i dodala da je Rade izuzetno vredan čovek.

Manojlovićeva ne krije da je njen otac nekada celu porodicu izdržavao od prodaje na pijaci, te da je ranije moglo dobro da se zaradi od toga, međutim, danas je prodaja opala.

ATAImages/ G.G.
Rada Manojlović

- Poslednjih meseci ima četiri puta manje pazare nego ranije, jer se pijacom prošeta desetak ljudi. Nekad je odlazio da radi u šest ujutru i vraćao se u jedan posle podne, a sad ode u sedam i do devet je gotov. Nema naroda. Možda pijace u gradovima imaju veći promet, ali u selima ne...

Svojevremeno dok se takmičila u ''Zvezdama Granda'', Rada je takođe pomaga svom ocu i prodavala na tezgi. Kako kaže, u tome je uživala i jedva čekala pijačni dan. 

Pevačica je u rodnom Četerežu izgradila novu kuću, ali Rade sa suprugom Suzanom i dalje živi u staroj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike