Nakon 36 godina nastavak "Top Gana" u bioskopima: Lejdi Gaga objavila pesmu iz filma (FOTO/VIDEO)

04.05.2022

07:45

0

Dodatnu svežinu donosi nova, talentovana ekipa glumaca, predvođena sjajnim Majlsom Telerom

Nakon 36 godina  nastavak "Top Gana" u bioskopima: Lejdi Gaga objavila pesmu iz filma (FOTO/VIDEO)
Lejdi Gaga Tom Kruz1 - Copyright Profimedia

Film "Top Gan: Maverik" pretpremijerno će biti prikazan 25. maja u odabranim bioskopima, a karte za film od danas su u prodaji. Film na redovni bioskopski repertoar stiže 26. maja.

Naslovnu ulogu i ovoga puta tumači neprevaziđeni Tom Kruz, a rame uz rame sa njim videćete i neka stara, dobro poznata lica koje ste voleli.

Dodatnu svežinu ovom filmu donosi nova, talentovana ekipa glumaca, predvođena sjajnim Majlsom Telerom koji tumači jedan od glavnih i veoma bitnih likova. Pored njega ističe se i Dženifer Koneli koja se fenomenalno uklopila i posve prirodno ušetala u ne tako običan život Pita Mičela.

Promo:Taramaunt film
 

Prvi film "Top Gan" pomerio je granice žanra i na mnogo nivoa uticao na savremenu kulturu, pa kreatori filma veruju da će i ovaj nastavak oblikovati naraštaje koje dolaze a Pit Mičel ostati ono što je oduvek i bio – najbolji među najboljima!

Promo:Taramaunt film
 

Lejdi Gaga je napisala pesmu za ovaj film, a uoči svetske premijere filma u Kanu objavila je i video za pesmu.

„Kada sam napisala ovu pesmu za film "Top Gan: Maverik", nisam čak ni shvatila koliko se slojeva prostire kroz srce filma, moju psihu i prirodu sveta u kojem živimo. Radila sam na pesmi godinama, usavršavajući je, pokušavajući da je učinim našom“, napisala je Lejdi Gaga na svojim društvenim mrežama i dodala:

„Želela sam da pretvorim muziku u pesmu u kojoj delimo našu duboku potrebu da budemo shvaćeni i da pokušamo da razumemo jedni druge - čežnju da budemo bliski kada se osećamo tako daleko i sposobnost da slavimo životne heroje.“

Promo:Taramaunt film
 

Tako sam zahvalna Tomu, Hansu i Džou na ovoj prilici. Bilo je lepo iskustvo raditi sa njima. Ova pesma je ljubavno pismo svetu tokom i posle veoma teškog vremena“, navela je Lejdi Gaga.

Ukoliko „osećate potrebu za brzinom", obožavate adrenalinske filmove ali i one koji bude nostalgične i posebne emocije, nastavak "Top Gana" će vas sigurno oduševiti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike