Lejdi Gaga lije gorke suze zbog prekida nastupa u Majamiju: Plašila sam se za našu bezbednost, oprostite mi! (VIDEO)

19.09.2022

13:19

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica i njen tim odlučili su da prekinu koncert usled obilnih padavina i grmljavine

Lejdi Gaga lije gorke suze zbog prekida nastupa u Majamiju: Plašila sam se za našu bezbednost, oprostite mi! (VIDEO)
gaga - Copyright Printscreen: Instagram/ ladygaga

Muzička zvezda Lejdi Gaga morala je da prekine nastup u subotu, u Majamiju, usled oblinih padavina. Zarad bezbednosti članova benda, plesača, nje same, a ponajviše publike, tim Lejdi Gage, na čelu sa njom, odučio je da ovaj nastup prekine, što je pevačici teško palo.

Ona je govoreći o tome u video snimku na Instagramu lila suze i izvinila se publici.

- Stvarno smo se trudili da završimo nastup večeras u Majamiju, ali nismo uspeli, jer čak i kad je kiša nekako prestala, munje su padale tačno u tlo tako blizu nas - rekla je Gaga.

- Znam da vam se oduvek činim kao "hardkor" loša k*čka, ali ono što stvarno želim je takođe da budem odgovorna i puna ljubavi, i ne znam šta bih da se nešto dogodi bilo kome u publici ili bilo kom članu moje ekipe, benda ili mojim plesačima - objasnila je.

Izvinila se i što nije izvela svoj singl "Rain on Me" iz 2020. po kiši, ali je rekla da je prekid nastupa usred grmljavine bila zdrava odluka, te da joj je sigurnost ljudi ipak na prvom mestu.

- Žao mi je što nisam mogla da završim nastup jer je bilo preopasno, situacija je bila nepredvidiva i menjala se iz trenutka u trenutak - rekla je pevačica u zasebnoj pisanoj objavi.

 

 

- Gledajte, godinama su me neki od vas nazivali "majkom čudovištem", u srcu sam znala da je bolje da vas čuvam. Hvala vam što verujete u mene - poručila je Lejdi Gaga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike