Da li pevači plaćaju porez na bakšiš? Rada Manojlović objasnila kako funkcionišu tezge: Nije to tajna

18.11.2022

10:49

2

Pevačica se našla na meti prozivki Tviteraša zbog ogromne svote novca koju je zaradila na svadbi

Da li pevači plaćaju porez na bakšiš? Rada Manojlović objasnila kako funkcionišu tezge: Nije to tajna
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Rada Manojlović našla se na meti prozivki kada je na Instagramu objavila snimak kako na jednom svadbenom slavlju gosti skupljaju bakšiš metlom u đubrovnik, a prema rečima tviteraša, zaradila je oko 200.000 dinara. 

Na društvenim mrežama se povela polemika zašto je pevačica ovo sebi dozvolila, ističući da je njeno ponašanje bahato, a kao glavno pitanje koje se postavilo jeste da li Manojlovićeva plaća porez na veliki bakšiš. Pevačicu su uznemirile prozivke, pa je rešila da da odgovor na tabu temu svih estradnjaka. 

ATAImages/ A.A.
Rada Manojlović

 

- Pored svega, najveći problem je da li pevači plaćaju porez na bakšiš? - bila je iznenađena Rada, pa se upustila u polemiku sa tviterašima: 

- Postoji naš fiksni deo, odnosno fiksna cena, pogotovo na pojedinim veseljima. Ostatak dele menadžeri i organizatori s domaćinima slavlja, a to nije nikakva tajna. Tako da, nije to baš tako (barem u mom slučaju). Obrni-okreni, bakšiš je dobra volja - napisala je Manojlovićeva.

Iako Rada možda baš i nema sreće kada je veliki bakšiš u pitanju, njene kolege su javno pričale da su za privatna slavlja uzimale velike svote novca.

Antonio Ahel/ATAImages
Rada Manojlović

Tako je Darko Lazić ispričao kako je na jednom romskom veselu zaradio 50.000 evra, dok je Ljuba Aličić izjavio da je dobio 25.000 evra, koje je, kako je ispričao, podelio s muzičarima. Radiša Trajković Đani, koji se za bakšiš ne libi da pije alkohol iz cipele, ispričao je da je na jednom veselju za samo pet minuta zaradio 15.000 evra.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike